Imi aduc aminte un caz nefericit din asta
Am instalat pe un laptop un dyndns updater , si am uitat sa il dezactivez , eu in Italia si updaterul isi facea treaba cu särguintä fiind in alt net
Printable View
Imi aduc aminte un caz nefericit din asta
Am instalat pe un laptop un dyndns updater , si am uitat sa il dezactivez , eu in Italia si updaterul isi facea treaba cu särguintä fiind in alt net
1-cand observ ca este la mine nu-mi functioneaza liniile c si nQuote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- in acel moment ma loghez si modific manual ip lui il sterg si trec ip-ul meu apoi submit
3- am ultima versiune de DUC-NO-IP luat de la ei
4- am intrat si de pe un laptop in contul meu fara ca sa memorez in browser si degeaba
De pe laptop cand intri sa schimbi si parola. Apoi modifica iar manual ip-ul. Si opreste pc normal in timpul asta, sa nu ai vreun sniffer de retea in el.
Ma gandesc la ce e mai complicat ca e cam ciudata treaba asta!
Da intradevar este foarte ciudat mai ales ca am facut si o sesizare la romtelecom ca sa-l blocheze si sa afle adresa lui exacta dar din pacate mi s-a spus ca ei nu pot sa ma ajute cu nimica,dindu-mi totusi cateva indicatii sa-mi pun un Firewall sau sa-mi schimb windows-ul in rest nimica.
Nu cumva ai un keylogger ascuns prin PC si trimiti involuntar date "prietenului" ?
... da o scanare la sistem cu un antivirus si vezi ce zice.
Da am inceput scanarea la ambele, atat PC= (romtelecom) cat si Laptopul= (RDS&RCS) sa vedem rezultatele daca vor exista
@Ghitajim - Pentru a scana calculatorul iti recomand doua unelte care te salveaza de neplaceri:
1. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
P.S: Le folosesti pe rand si te asigur ca daca le rulezi garantat ai pc-ul curat!
Multumesc pentru pont dupa efectuarea scanarii au rezultat urmatoarele:
1 a0005488.exe (Trojan Horse) detected by Auto-Protect
2 a0052244.exe.40834.gzquar (Trojan.ADH.2) detected by Auto-Protect
3 (Backdoor.Agent) -> Date: C:\WINDOWS\system32\CML.exe
4 (Trojan.Agent) -> Date: C:\WINDOWS\system32\RecvMessage.exe
5 (Trojan.Agent) -> Date: C:\WINDOWS\system32\gctray.exe
plus Coockies:)