Pacat ca sunt scoase canale pentru a face loc altora ... cred ca Digi va iesi in pierdere din aceasta miscare .
Printable View
Pacat ca sunt scoase canale pentru a face loc altora ... cred ca Digi va iesi in pierdere din aceasta miscare .
Vor pierde abonati acolo unde nu au monopol cei de la RCS, daca au monopol unde sa se duca clientul...
si unde au monopol este alternativa, satelitul!
Intradevar satelitul, dar daca are omul 3 televizoare, ce face se aboneaza la Dolce, eu nu recomand Dolce, Focus da, dar astia dau doar un receptor pe abonament !
Avand in vedere grila RCS incep sa cred ca Dolce e chiar bun,pentru cei care nu sunt interesati de fotbal e chiar foarte bun.
la oradea pe 386 si 402nu e nik,e insa pe 426 3/4,434 3/4,442 3/4,482 3/4. restul sunt cele descrise de dic_star
Ca sa numai deschid alt thread si neexistand sectiune dedicata dvb-c-ului , va anunt ca au mai fost introduse 4 noi prg. tv in grila rcs-ului :
- Agro TV - free
- Nasul TV - cryptat
- TVH 2.0 - cryptat
- Inedit TV - cryptat
Free/cryptat = orice device cu tuner dvb-c , mai putin receptoarele sd/hd ale rcs-ului , pe acestea numai exista aceste diferente , fiind toate free ( cel putin in prezent )
Mai bune sant:
voyvodina 1
rts1
dmsat
happy
vorbesc in caransebes
In curand prin DigiCare se vor putea comanda cam-uri pt. dvb-c rcs
Astfel se va ''scapa'' de prb. spinoasa in a obtine un receptor dvb-c hd de la ei
asteptam minunea de vreo 3 ani , cand Fanta a anuntat ca el e posesorul unui astfel de CAM
bine ar fi sa fie infomatia buna , dar cred ca e doar o noua bomba pentru a se mai vorbi de digi
Nu cred , fiindca acest ''porumbel'' a iesit de la o sursa interna si din cate am citit se va putea doar cumpara , nu si inchiria
Sa vedem la ce pret de achizitie va aparea si in functie de acesta , se va mai ''descongestiona'' sau nu , lista ceea lunga de asteptari pt. receptoarele hd
Cam intr-o luna , o luna si jumatate ar trebui sa apara in DigiCare oferta cu ele , deci cine are cont poate urmari aceasta aparitie si altele , cine nu sa isi faca cont , insa numai daca e abonat rcs
Cred ca au inceput sa vina banii din vanzarile platformelor DTH din Croatia si Slovacia, de aici si mica dezmortire aparenta la RCS.
Salut,rog daca ma poate ajuta cineva cu frecventele digitale actualizate ,pentru digi cablu Bucuresti .
Multumesc anticipat
Poate confirma cineva ca acest receveir lumineaza si toate hd-urile de la erdes....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O noutate in dvb-c-ul de la rcs , se dau in custodie sau se vand cam-uri , mai multe detalii in DigiCare