Ne bucuram ca ai reusit,felicitari!:)Quote:
Originally Posted by aleksandrw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Ne bucuram ca ai reusit,felicitari!:)Quote:
Originally Posted by aleksandrw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
apreciez ajutorul tuturor multam
Cu placere!!Quote:
e altceva cand o reglezi tu singur si iti sai seama usor usor cum sta treaba cu receptia.:)
Si eu am nevoie de cineva din Tulcea, pentru maine sau poimaine, sa ma ajute sa centrez antena.
:) Poimaine a venit, nu am reusit sa pozitionez antena (e si un caz mai special...) dar cum maine plec, o voi lasa pe altadata.
danix
poate te pot ajuta eu
fara probleme
da de stire la tel xxxxxxxxxx
daca pot te ajut
Multumesc lucibix dar maine plec. Dar sigur vorbim, am retinut nr de telefon. Acum editeaza-ti te rog postul sa nu ai nr de tel in clar (surprize neplacute, glume, etc). Eu ajung unde trebuie sa ajung duminica, luni iti trimit PM cu detalii. Multumesc, o seara faina!
Sa rezolvat cu nr. lam editat eu.Quote:
Originally Posted by danix71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]