Dar cand receptorul este in alta locatie nu mai poti sa faci sharing intern...Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Dar cand receptorul este in alta locatie nu mai poti sa faci sharing intern...Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Neam cam indepartat de subiect. Sa revenim ontopic.
La celelalte doua DTH-uri care sunt sansele obtinerii celui de al doilea receptor pe acelasi abonament si mai ales la ce pret? Per total desigur.
Topicul tinde sa devina antireclama FocuSat iar sateliti.info nu incurajeaza asfel de practici.
OF 10 este pentru aceiasi locatie. Daca afla cine trebuie ca e pentru alta locatie nu mai pupi nici daca o sa vrei sa platesti acei 120 lei.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru al doilea receiver eu am plătit aşa:
Focus: 120 lei (şi include cablu + LNB + receiver SD in custodie + instalare)
Digi: 50 lei (Receiverul şi LNB le-am cumpărat separat dar nu de la ei. Instalarea este gratuită. Banii se percep pentru activarea cartelei.)
Dolce: nu am
In legatura cu intrebarea lui @val
La digi am 3 receptoare, unul la mine si 2 in serbia.
Primul e de pe vremurile cand lucram la tehnicb si am cumparat.
Al doilea lam luat in custodie si platesc 6 lei (parca in plus pentru cistodie).
Al treilea e un receptor deal meu (primit de la un prieten care a reziliat contractul cu ei)
La aceste 3 receptoare platesc un abonament + chiria de 6 lei
Bun, la Focus "distractia" costa 120 + 150 roni. La momentul actual mai exista oferta 2 recuri pe un singur abonament la Digi sau Dolce; daca da, la ce pret total? Asta vreau sa stiu.
In alta locatie, adica la parintii unde o sa fie si actualul receptor, daca o sa fie...dar cred ca nu o sa fie pentru ca am sa renunt si o sa trec Digi unde am doua receptoare, unul cumparat si unul custodie, o sa mai cumpar unul si am rezolvat cu oferta de la FocusSat .
@Val oferta exista, chiar astazi am fost si am intrebat, trebuie sa ai un receptor cumparat ca sa poti beneficia de custodie plus chirie daca vrei 3 recep pe un singur abonament. Momentan nu sunt rceptoare in caserii dar poti sa faci rost de net de receptore.
Păi la dolce cumperi doar receiverul,cardulu și activarea nu costa nimic,eu am deja trei receivere pe același abonament,ultimul al trei-lea) care l-am luat acum cind am fost in Sibiu e receiver fost boom !Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astazi am facut rost si de al treilea receptor Digi pe care l.am achizitionat cu 100 lei +50 lei taxa de activare in total 150 de lei .
Fata de oferta de la FocusSat care costa doar instalarea 120 lei + 150 activarea pe 3 luni... Tipul a reziliat contractul cu RCS si avea 4 receptoare, am verficat la RCS nr contractelor si seria receptoarelor si sunt Ok...asa ca m.am descurcat si fara FocusSat si ies si mai ieftin cu abonamentul, adica un 47/3=15.66 lei, adica un abonament la popular cu vizionare la extra complet+maxpak !
Astazi am activat si smartcardul in 2 minute prin call center, acum asteptam sa mai miste si cu ceva noutati pe satelit.
Eu cred ca faci reclama mascata la digi!
Da,da,da le fac reclama ca au echipamente si au o de toate !:)
La dulce nu a costat nimic. Doar un receptor recuperat de la boom. Dar eu chiar nu recomand dulce din cauza receptorului si a pretului fixat in euro.
@zappa mersi,o sa tin cont... :lol: