Poate nu ai habar cum injura pe PM.
Mai rau ca la usa cortului.
De fapt si aici, dar i-au fost editate injuraturile.
Reciteste, te rog, #1,#2,#3.
Nu l-a deranjat nimeni.
Verifica si vezi ca gasesti si pe alte forumuri exact acelasi titlu cu aceleasi injurii aduse distribuitorului din Ro.
Se poate intampla sa-ti tirmita niste bete de OIRT in loc de CCIR, amestecate, din greseala, dar un om normal nu se apuca si injura si acuza firma producatoare de-a valma, ca au fraierit lumea vanzand zeci de mi de bucati proiectate prost.
Creede-ma ca stiu ce vorbesc.Quote:
Halal, sa nai sucle de control si masura si sa vinzi antene facute din burta si calculate cu picioarele si lumea incepatoare sa fie multumita ca prinde sub normal un semnal la ditamai antena e 180cm lungime. Si mai vreti, antena de 3 elemente de tvr1 o bate la cur pe toate frecvetele fmului atat jos cat si sus orientata spre ce dxuri vreti, turci, moldova sau centrul romaniei.
Gata cu testele ca sa abuzat in peste 2000 de exemplare vandute, antena de la traiect de 5 elemente e gresita si nimeni cu mamagal sau cu analizor de antena si spectru nu se ridica sa urle NU E BUNA sa de teapa de 75 roni!
Multi stiu.
Pe langa faptul ca a fost dovedit cu zeci de fake-uri de DX, sta slab si la teorie.
La fel, dovedit.
O perla am dovedit-o chiar mai sus, cu " strapunsul" la ohm-metru.
Cei care nu au cunostinte de electornica cad usor in plasa unui astfel de pseudo cunoscator.
Daca mai pun la socoteala si stilul total agramat te umfla rasul.
Nu mai pun la socoteala cand se chinuie sa scrie ceva in engleza.
Google translate e ceva foarte bun pe langa ce ameteli scrie.
Cand primeste o replica argumentata, profesional, incepe si injura face circ, profereaza amenintari..
Nu merita sa mai pierd timp si asa e prea mult.
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
Ca sa inchei,
Sa fim seriosi.