La noi nu merg inscrierile cu mail de pe yahoo,asta e problema.Nu primesti mailul de confirmare a inscrierii,dar cu orice alta adresa de mail nu e problema cu inscrierea.
Printable View
La noi nu merg inscrierile cu mail de pe yahoo,asta e problema.Nu primesti mailul de confirmare a inscrierii,dar cu orice alta adresa de mail nu e problema cu inscrierea.
Dar ce are yahoo? Sau de ce nu e acceptat? Pe vremea cand m-am inregistrat eu a mers.
Ask admin.Eu doar am dat o explicatie,solutie nu am decat contra gandacilor.
Dar lasa asta,fa si tu click acolosa la cartoafe.:D
pai site-ul ala e al renegatului/furaciune de nume/spera sa redirectioneze userii spre el ca si alt renegat,care deschide situ-ri cu gramada/numai ca userii nu prea se grabesc sa le faca trafic/asa ca????
Bun gasit, niciodata la revedere :)
poate e doar Fanta suparat ca nu a castigat la alegeri :D
fanta nu nmai mare treaba cu forumul/altcineva e administrator si ce face face bine,poti intra chiar tu sa vezi
In curand , in functie de cat de repede se misca baietii va fi gata pentru a fi accesat , dar la alta adresa , un pic schimbata fata de ceea veche...va functiona in paralel si cea veche. In rest asteptati si sa fiti cuminti...si cu minte.....
Unde sa intri? la database error sau la adresele noi de peste 2 ani?Dezinformarea a aparut asa ca mai bine inchide cineva threadu .
in timp ce editez postu dispar altele(nu ale mele)-mai bine lacat
Ma scuzati ca postez offtopic intr-un thread offtopic la o sectiune offtopic dar am o intrebare si sa nu deschid un thread postez aici:)
De ce nu pot deschide un thread??
Am incercat sa postez la sectiunea Dolce si de pe pc si tapatalk.....
Pare trimis dar nu-l vad......nicaieri
pai nu esti "acasa",cred/mai incearca trebuie sa mearga/
Am impresia ca trebuie sa ai cateva posturi(poate gresesc), ca sa poti deschide un thread....
merge fara probleme/dic_star 79 are dreptate/
Asa ma gandeam si eu
Trebuie sa fie o restrictie ceva.....antispam
Intradevar, este o restrictie antispam pentru postacii care au la vanzare, ace , brice si carice....:drinks: