Diablo1 şi daradici ... mă bucur că aţi dat-o la pace şi vă aveţi ca fraţii. Sau nu ?
Printable View
Diablo1 şi daradici ... mă bucur că aţi dat-o la pace şi vă aveţi ca fraţii. Sau nu ?
@zmeura, M1 HD e la liber pe Amos 2. Mi se pare normal sa fie la liber aceste posturi.
Da, nu te pui cu Nemtii si Englezii, eu au o gramada de posturi HD gratis la finantarile lor, Romanii la finantarea lor, ma astept sa aibe macar 2-3.
Vorba aia, "bou e ala care da, nu ala care cere".
M1 HD e liber pe satelit pentru ca nu ai cum sa intelegi limba aia. Arata ca un film mut. Pana si limba rusa o mai inteleg.
Nu am acces acolo,singura varianta care ar putea fi e din pachetul T-Home (altfel nu vad sa fie alt M1 HD),peste tot e trecut criptat.Daca cumva merge la liber e numai temporar,niciodata nu a fost transmis la liber (cel putin nu in ultimii 10 ani).Quote:
Originally Posted by loplo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu nu inteleg ce atata discutie. Topicul este doar o informare. Cui nu-i convine sa se adreseze tvr-ului.
bistos .....Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
M1HD parca era o data fta si pe Eutelsat 9 @9.0°E vad ca a ramas doar M2 HD,bine nu-i paguba mare nemtudo :)