Sa vedem partea pozitiva, un sut in c un pas inainte! :grin:
Printable View
Sa vedem partea pozitiva, un sut in c un pas inainte! :grin:
Nu te poti opune fenomenului orice ai face , chiar daca faci schimb in grup restrans tot este posibil ca unuia sa-i fie furat configul si tot o sa apara undeva ... o sa schimbam dns de fiecare data . Cine a publicat acea lista ca fiind posibile payservere a publicat la misto sa faca rau .
Normal ca sunt multi care nu si-au protejat serverele,altfel ca va stie cineva adresa dyndns e frectie.Voi urmariti sa nu difere ip-urile sau sa nu va faca trafic peersi,in rest nu bagati in seama nimicurile.Eu am aceeasi adresa dyndns de pe vremea gbox,daca are cineva nevoie de ea sa spuna ca o scriu aici.:D
Deci ce e cu acea lista?
Cineva a adunat dns-uri gasite in config-uri furate din servere si le-a postat ca fiind payservere doar sa faca rau .
Nimic,se sperie lumea fara rost.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Payservere pe naiba. Am gasit cateva persoane in acea lista care nici nu stiu ce inseamna acest lucru.
Nu contest, or fi si ceva "intreprinzatori" in lista respectiva.
Din toata chestia asta au de pierdut cei incepatori care pana se pun pe picioare cer ajutor o linie de test si multi vor sta pe ganduri daca vor mai da linii celor incepatori care inca nu stiu sa-si asigure serverul impotriva celor curiosi . In ziua de azi nici ajutor la configurari nu mai stii cui ii oferi ca sunt destui ce vor sa faca rau .
Ha ha. Probabil sunt doar dns-uri furate. Am vazut cel putin 2 care sigur nu sunt ceea ce se spune.
Acum raul este facut ... titlul spune tot iar multi vor crede ca sunt payservere si multi vor fi stersi din liste . Nu ar fi probleme ca lumea este in miscare multi vin si multi pleaca dar multi vor suferi nevinovati .
@black_angel - tu nu ai niciun cunoscut in lista?
Lasa ma ca userii noi iau linie de la "Robin Hood",probabil tot cel care a pus si lista de mai sus si se lauda ca nu se leaga de romani,numai de payservere si straini.Sunt trist ca nu apar si eu,slaba hackereala.
Eu v-am zis,cu un pic de atentie se spala pe cap cu ele.Problema nu e doar la userii incepatori si in nici un caz numai la romani,e plin de fraieri pe forumurile de schimb linii.Si noi romanii facem schimb cu ei,nu ii poti proteja pe toti de pe lumea asta.
Lista e mai veche, servarul tau inca nu era facut cand lista a fost pusa. Ai avut mare noroc...ha ha ha..
O am de pe vremea gbox,mbox,acum cccam.Cel putin de 5 ani.
cred ca eu unu nu am fost inteles bine
mi se rupe mi e de dns...deocamdata serveru meu nu a fost spart niciodata......dar nu imi face placere ca dns meu sa fie pe toate gardurile si asta din greseala celor din lista
precum spuneam juma din lista mea e acolo si acum poate o sa intelegeti de ce tot o dau eu ca am doar gm si moderatori in lista
daca inainte aveam si asa zisi amici care te vand ptr orice labareala iaca ca acum dupa ce am facut un pic de curatenie e din nou public dns
si acum stau si ma intreb avand juma de lista acolo la care din voi e problema?????
poate ca sar rezolva un pic daca fioecare ar face un calcul in forma de piramida si poate am ajunge la un numitor comun.....binenteles cere timp si nu stie daca e interesat cineva
eu am testat toate liniile mele si cine ma va vedea off va sti motivu,daca doreste sa schimbe dns e ok daca nu mi a facut o mare placere sa colaboram.....chiar o mare placere
probabil ca voi ajunge de unu singur,desi nu cred asta si voi putea spune.....IACA ASTA A FOST MAREA AVENTURA
o zi frumoasa sa aveti