LOL .. nu iau turksatu cu aia de digi. Am incercat si iau numai pana pe la 4 grade la ucraineni unde e amos. Nu este sensibil receptorul.
Printable View
LOL .. nu iau turksatu cu aia de digi. Am incercat si iau numai pana pe la 4 grade la ucraineni unde e amos. Nu este sensibil receptorul.
Nechermane .. Vrei sa sari in sus ? .. ce tuner ai pe pc ? baga in el composite. Dute la antena . Dao cu lnb pe PANTELIMON si dupa aia introdu 11919 VERTICAL cu 24444MSPS si o sa auzi TRT la greu .. o sa faci dx in noaptea asta la cat de nebun sunt eu :)
FRATII MEI ...
Dupa ce am incercat un brat de lnb.. de la ht lst40 pana la inverto de 10lei .. am pus degetul pe un digisat.
Alt hint .. bagam turksat 3A cel mai bun la pescuit. De la 43la suta cat are canalul ala pe farfurie de 80cm am urcat la 52 pe inverto si pe final la 56 pe digisat.
Receiverul .. credeti ca mai e cald? ... lol credeti ca mai functioneaza cu tunerul oficial? ... hahahah
Oi fi sodomasokist .. dar a belito pe coaja ce i-am facut. Pai daca acu am 78 pe semnalul ala terci.
Nu mai zic pe alea de turksat 1A 99 pe toate. Daca pe 16° imi da pe tvr 80 fata de cat aveam eu 63 pe original .. TERCI lam facut .
Deci pot sa ma joc linistit si sa mearga a bou .. ca nu bubuie. Ideea e ca am semnal pe el uneori cu 36sau 32 si nu are macro , si sunt zone zgomotase cu 42 cu macro. Are un prieten de al meu un receiver de PC .. ala de ce nu prinde semnal pe turksat 3A 11987 orizontal pe 2222MSPS?
Merge cu 16-20% pe maxim. Deci nam sanse sa vad o imagine doar semnal si atat.
P-U-N-E lnb cu piulita pe mijloc , in jos . Sa te bad ce mai mariai dupa aia.