-
Lasa ca vad de pe Focus.LNB-uri am doar ca suportul antenei pentru LNB-ul central are plasticul gros,trebuie modefecat.
Altfel eu plang ca scade nr de programe si nu vin cu nimic nou si bun.Femeia de serviciu ce mai face treaba la ei,cateodata.:)
PS:Au sucombat si Cinestarurile,nu din vina lor,dar minus cu minus cica se aduna.Nici alea nu erau cine stie ce,dar era ceva acolo.
-
Sa vedeti cand o sa vina cu HD, deja miroase a HD...
-
Cu ce receptor ai reusit sa mirosi hasdeu?:D
Ne da hasdeu pe boxurile astea vechi?
-
Am mirosit cu receptoarele HD care le au puse la bataie pentru concurs.
-
inclin sa cred ca alea sunt receptoare de cablu
-
Ce, am zis eu ca sunt de satelit ?
-
-
e CRIZA mare la digi incepe sa mearga in jos
daca scot programe de calitate cum sunt cele documentare de la discovery si baga pescuit si vanatoare e clar ca nu mai au bani
au cumparat cu nemiluita tot felul de licente de transmisie ba la automobilism , ba la motociclism sau fotbal din Spania, Italia ..etc si acum au ajuns la fundul sacului ca nu le-a iesit cum s-au gandit ei ca se vor umple de clienti noi daca o sa investeasca atat:lol:
RCS-RDS au facut precum nemtii in al doilea razboi mondial( au deschis fronturi de batalie in multe locuri ) : s-au intitns pe toate planurile( net-cablu-satelit) , in loc sa le ia pe rand si sa le "cucereasca"
cred ca primul sacrificat o sa fie satelitul ...si o sa se centreze doar pe cablu si net , plus pasul deja inceput de reducerea cheluielilor===> vezi boom tv care a inceput prin scoaterea Eurosport 1 si 2 cand nu mai aveau cum sa plateasca , cred ca la fel a fost si la digi....cu acele canale de la discovery
-
Unde au scos canalele Discovery ? ca eu acum verificai si sunt si pe satelit si pe cablu ( analogic si digital Ploiesti ) .
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Scot canale ca sa dea premii la abonati. Nu vedeti ca tot ce face rcs-ul face doar ptr. abonati? Cine a castigat la tombola sa ridice mana sus.
Ce operator mai da asa premii?
-
Eu am caştigat un transponder, ala cu "service 1-13 !
---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 08:37 ----------
Stire pe Antena 3 cu privire la scoaterea din grila a Antenei 2, si ca CNA si ANPC nu sau autosesizat , in rest bla bla bla.
-
Atata timp cat Antena 2 nu este canal "must carry" poate sa urle cat or vrea - nu au ce sa le faca!
-
Interesant cum de nu se ating de trustul Pro,transmit fara probleme Sport.ro care nu e cu nimic mai bun decat GSP,transmit (fara rost) ProTv International dar ... o fi de la faptul ca Sarbu nu are treaba cu unii-altii? :)
Totusi,digi in data de 10 nu scapa de 10TV ?Asa,ca sa sarbatoreasca 1 an de la infiintare,astept un "service 1-10",ca pretentii la un alt program (normal) nu am.
-
Problema e intotdeauna mai complicata decat pare la prima vedere. Chiar daca excludem factorul politic. O informatie obiectiva nu putem obtine decat din interior, deci care e situatia reala nu prea cunoastem. De ce au fost scoase cinestarurile? Poate au crescut pretul, si jiji nu a fost de acord, tinand cont ca ei au avut mereu tarif mic si continutul cinestarurilor a scazut continuu, calitativ vorbesc. Asa si cu A2, banditii astia au clauze, pun pumnul in gura, modifica preturile dupa bunul plac! Mai multe nu spun, dar stiu despre ce vorbesc.
Nu am vreo inclinatie anume, optiunea mea e sa existe cat mai multe canale, indiferent daca ma intereseaza sau nu o mare parte din ele.