excelent ce spui, faina postare
trebuie cautata cauza blocarii
eu am pus alt imagine fara atatea prostii si skinuri, si merge
maxim 25 linii
mi mult nu imi trebe
Printable View
excelent ce spui, faina postare
trebuie cautata cauza blocarii
eu am pus alt imagine fara atatea prostii si skinuri, si merge
maxim 25 linii
mi mult nu imi trebe
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si fai pas cu pas ce zic oameni astia ,si nu te mai vaicari ca o femeie vaduva:clap:
incearca si pune in practica ce zic oameni astia;.zmeura ,ainstain.dmd ...iar dupa aia ,ce nu intelegi vino cu intrebari,daca nu
schimbati abonamentul .vezi ca au oferte digi, focus, dolce ..etc:bash:;);)sper sa intelegi mesajul devi stresant
succesuri :clap:
usor deplasata postarea ta,deplasata,ironica si ce o mai fi
nu am vrut deloc sa scot in evidenta ce a ce spui tu,de abonamente,ca devine stresant,nici pe departe
mesaju e altu si nu e numa ptr el..dar ca de obicei o sa l inteleg doar eu:)
Cu scuzele de rigoare am sa expun eu cam ce fel stau problemele la @valentinx8, trecand peste polemicile prezentate ... Ca orice incepator el a facut "schimb la intamplare" si nu a refuzat nici o oferta. Printre partenerii lui din CCCam.cfg se afla si persoane care vad schimbul dintr-un alt unghi, si ii fac trafic cu mult peste cat ar fi normal. In plus...datorita faptului ca el face primii pasi in setari si nu prea le stie deloc a fost nevoit sa lase "binevoitorii" sa-l ajute prin metodele cunoscute, iar acestia chiar l-au "ajutat" sa seteze atat receptorul cat si routerul exact asa cum trebuie, acum cu toate ca s-au mai modificat parole, porturi ... nu toti clientii neortodocsi au fost eliminati si este posibil ca cererile acestora in serverul lui sa depaseasca puterea de procesare a DM 500. Si tot ca o posibilitate ramane si varianta ca liniile lui sa lucreze din mai multe locatii. In consecinta el este si va fi depasit de situatie pentru ca nu stie abc-ul acestui hobby, apoi clientii lui au gasit exact ce cautau la el si traficul facut de acestia ii poate bloca buna functionare a receptorului si cum exemplele negative pot continua...este foarte putin probabil ca rezolvarea sa vina asa usor chiar si din partea celor experimentati. O imagine pusa pe serial, renuntarea la liniile actuale, schimbarea hostului si a parolelor, un firm nou pus pe router si setarile de la 0 pe acesta cu alte parole cred ca este singura rezolvare...insa e cam greu realizabil in situatia de fata.
Quote:
Originally Posted by me1960 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am instalat imaginea de mai sus ...memoria DM-ului este 52% si deocamdata nu se mai blocheaza ....de trei saptamani merge foarte bine ... Multumesc!!! :thx:Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
No comment!!! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by soarece [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@soarece pregateste-ti deja repertoriul, stii tu care ("eu sunt mic, nu stiu nimic, bau-bau", etc.); la primul "derapaj" banuiesti ce urmeaza.
Exista din 2009 si Pli Jade 3 MaxVAR care la fel este o imagine buna, sau si mai recente imaginile Open Pli, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de exemplu e din 29-12-2011.