Deci, daca stick-ul are capacity(size) de 0 MB si il formatezi in NTFS ... isi revine.
Dureaza mult sa formatezi 0 MB ?
Esti tare de tot soarece.
Printable View
Deci, daca stick-ul are capacity(size) de 0 MB si il formatezi in NTFS ... isi revine.
Dureaza mult sa formatezi 0 MB ?
Esti tare de tot soarece.
nu merge sal formatez asta este raspunsul cand ai dau start (There is media in the specified device)
Evident ca nu-l poti formata :)
Ori ai stick-ul defect ori s-a sters tabela de partitii din flash.
Citeste cu atentie posturile de mai sus.
am incercar tot am citit cu atentie si am facut intocmai dar la mine nu merge poate gresesc ceva nu mai am rabdare pacat ca aveam ceva important pe el
asta scrie pe mufa lui metakica (DT100 /2gb C4249-325.A01LF 5V CH3893149) poate mai aveti vreo solutie
singurul program care il verde este Chip Genius v3.00-Cip Database
Si eu am un asemenea stick USB, este un TakeMS de 8 Gb, si am renuntat la el de cateva luni, a fost deja inlocuit, totusi mi s-ar parea interesant sa-l reinvii. A reusit cineva sa repare un TakeMs de 8Gb ?
Apoi mergi aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si dai cautare (cumva te descurci ca e intuitiv chiar daca e in rusa) si testezi utilitarele care ti le da ca rezultate.Altfel degeaba incerci sa refaci partitiile cu utilitare gasite la intamplare,conteaza ce scrie pe controller,nu pe tabla lui.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am desfacut carcasa, nu prea e nimic de vazut acolo, din pacate nici seria nu se vede, bezna totala, dar citind in urma...
Am rulat aplicatia, care mi-a dat modelul de chip (alcor).Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am mers pe pagina pe care mi-a indicat-o @zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am descarcat primul utilitar, bezna...device nerecunoscut.
Am mai cautat utin pe la alcor sa fie mai aproape de modelul detectat, a doua incercare deja ducand la recunoasterea flash-ului de programul de la alcor.
Am folosit utilitarul si in acest moment stick-ul de 8GB functioneaza fara probleme !!
Multumiri tuturor pentru sfaturi !
@zmeura
uite asa arata sticul meu an interior [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
KINGSTON-DT100/2GB
6677
B6-M6C
HL8P2--0011
0836[COLOR="Gray"]
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:11 ----------
am reusit gata lam pus pe picioare :clap::clap::clap:
Inainte sa deschideti stick-ul, incercati programelul pe care l-a pus @zildan, la mine a functionat sa detectez tipul chip-ului, eu am facut invers, l-am desfacut si am avut surpriza sa nu gasesc nimic scris inauntru.
Quote: