Ne "luminezi" si pe noi?! Nu trebuie sa dai detalii personale sau despre ce provider ai....
As vrea sa bag si eu un cam, doua in oscam sau macar in cccam
Printable View
Ne "luminezi" si pe noi?! Nu trebuie sa dai detalii personale sau despre ce provider ai....
As vrea sa bag si eu un cam, doua in oscam sau macar in cccam
Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...se pare ca se poate. :clap:
Ce repede a disparut link-ul ! Putea fi avertizat cu regula 12, nu si sters ce a scris pe acolo !!!!
Bravo RSP !!!!
eu am incercat dar se pare ca nici aici nu ai libertateQuote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Treceti pe privat !
ok, in regula.
Chestia asta e foarte rara dar se stie de ea. Totusi unde e camu'???? Ca acolo scrie /dev/sci0
omule nu are nimeni incredere in tine ca ai putine posturi si pui asa la intamplare niste intrebari mai "delicate" si vrei sa te credem pe cuvantQuote:
Originally Posted by piciul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca esti acel piciu de pe rdi ne stim personal , pentru ca am fost la o intalnire rdi in Bucuresti
dar pe acest cont daca nu gresesc s-a jucat putin un anume user mai glumet care fura parole de pe rdi si de aiurea si le folosea pe aici postand in numele lor( adica acei useri care aveau aceiasi parola si aici si aiurea) si parca e si cazul acestui user daca nu ma insel , acum vad ca esti tu ca m-am uitat putin prin contul de photobuchet
sa fie cum zici tu
cat despre PM nu stiu ce vrei sa spui la mine e liber sa dea PM cine vrea
Nu s-a citit in CAM, s-a "marlit" cartea cu cetitorul, dar nu e ceva care sa ne dea "inainte".
Ceva din sistem nu seamana cu ce avetzi voi si nu merge !
E uitat de pe vremuri, sau chiar suntem amatori.
Quote:
Originally Posted by piciul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cred ca aici ai cea mai mare libertate posibila daca respecti un regulament si ai postari de calitate
Cred ca e o confuzie in termeni. Piciul zice una, altii inteleg alta, desi stiu ca piciul zice una.
Mai "plastic" nu am reusit sa ma exprim ! :D
El zice bine ce zice! E dreptul si prioritatea lui.
Postul a fost sters "soft", pentru ca aici nu suntem in codru!
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Am dat restore la post. Ca sa nu ziceti ca avem ceva personal!
Pana la urma nu e nimic ciudat postat acolo, doar ca se poate !
Un ochi atent obsearva si alte detalii, scria @lao mai jos /dev/sci0, si cu asta a spus tot.
Nu a explicat nici ce a facut, nici cum a facut, doar ca se poate. Cred ca e o postare cat se poate de "cuminte".
Bravo @piciul ! :clap:
Pai cu parola aia ce faci? Lasa fara, sa mai salivam si noi! :gata:
piciule uite eu nu am treaba cu camu,pe mine daca ma lamuresti daca esti acelasi piciu care cred si stiu eu...atunci poate altcumva se va aborda problema
poti s ami raspunzi in pm daca doresti
piciule da mo si mie parola aia in Pm te rog sa vad despre ce e vorba
mersi ?