asa suntem noi mai perversionisti ... nu se supara @soarece ca este baiat bun si intelegator
Printable View
asa suntem noi mai perversionisti ... nu se supara @soarece ca este baiat bun si intelegator
Pai chiar asteptam o replica buna la ce am pus,baga si soarece o cantare faina.:)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bravo colegu,sa vada si restul de fani dinamovisti unde sa nascut borcea, valea boului ,asa e si borcea, cum e numele satului asa e si borcea- val-boului- bou i tot una,nevasta lui e din farcasi ,adica prima nevasta .i cunosc tot trecutul:clap:sa nu mai aud in viata mea de pindarul asta ..uni au noroc cu carul ,iar alti deloc!!!??? asa ca nu am mintit cind am zis ca stau prin inprejurimi ,sa ma bata dumnezeu daca va mint interesativa daca borcea stie tabla inmultiri, si mai stam de vorba
In sfarsit ceva interesant.Ce chiloti poarta Borcea?Ma intereseaza foarte mult.
pai de unde sa stiu mo zmeura ..!!???ca nu sint dela homo:bash::tv1: am familie nevasta copii ,intreaba si tu un dinamovist eu sint stelist, dar cred ca poarta chiloti tanga ...s-au deia facuti de botezatu de stai cu poponeata pe afara :tv1::tv1::tv1::tv1:
caine cu chilotii in cur nu am vazut pana acum ... cum draq se mai linge pe membru
Soarece trebuie sa stii,ca doar tu esti cu stirile astea despre el si (celalalt) cioban.:)
Normal ar fi sa nici nu stim de ei ca exista,dar asta e tara.
soarecule am modificat titlul topicului ( iar ) sa ne mai bagi si noua cate o barfa din asta mondena sa ne mai minunam si noi ca de cand cu criza asta multi dintre noi nici la biserica nu mai iesim .
si vrand nevrand soarece are din nou un topic aparte...ufaaaa
lasa omul sa se desfasoare sa se simta si el bine si pe langa el ne mai bucuram si noi de viata
Pai asa aflam si noi despre lucrurile importante din viata,altfel murim .... fara sa stim.:)
Chiar ma minunam cum de am putut trai pana acum fara sa stiu ca Borcea s-a nascut in Valea Boului?Incredibil cum am trait asa in nestiinta!Parca mi-a luat cineva un val de pe ochi,frate,lumea s-a schimbat,eu m-am schimbat.E ca in budism m-am trezit din „somnul ignoranței”.Uhaaa.
lasa draqu emulatoare firmware si alte settinguri si mai pune si tu mana pe un ziar serios gen click , libertatea sau cancan sa vezi ce se mai invarte prin lume
soricele o barfa , o soparla azi nimic ... ne lasi asa cu ochii in soare , baga si tu ceva sa avem si noi o seara placuta
mo fratilor,cu vreo 2 zile in urma ,sa va povestesc ce mi sa intimplat,un batrinel care a murit pe patul de spital, fiindumi un foarte bun prieten nu am participat la inmormintarea acestuia:(iar ducinduma la el acas sotia lui m-a rugat sa mergem inpreuna la cimitir sa i aprind personal o luminare:(ciudat !!!???in momentul in care am aprins luminarea si ma rugam sa aiba lumina vesnica acolo unde este ,am auzit o vorba ragusita care m-a strigat pe nume:(prima faza am crezut ca visez ori incep sa inebunesc am pus urechea pe cavou si se auzea o voce in soapta;dar nu am mai putut sa inteleg nimic ,am inceput sa ma scutur sa imi dau cu palmele peste fata am crezut ca visez ,dar totul era normal,batrinul murind in spital ,doctori de acolo i-au facut autopsie si nu mai avea organe in el ,inima matele etc ,exzista 3 posibilitati prima ar fi ,logic vorbind daca un om nu mai are inima nu poate sa vorbeasca etc,a doua ori eu de emoti am cazut in patima visurilor ceia ce sint constient nu e valabila intrebarea ..ori am puteri supranormale si pot vorbi cu morti:(pe bune nu mai inteleg nimic ramine cind osi m-ai avea timp sa mai trec o data pe la mormintul acestuia sa ma conving !!!???!!!!!ceia ce ma cuprinde teama nu mai am curajul sa m-ai intru intr-un cimitir,,, atentie persoana decedata are 7.8 luni de cind nu mai este in viata