crezi????sau poate numa partenerii tai fac update
Printable View
crezi????sau poate numa partenerii tai fac update
Ar mai fi si varianta cu taiatul resharului, probabil asta ar fi mai buna, sau ?
Ce am observat la italieni, daca le fregventezi cartela prea des, te taie, la inceput resharul, pe urma de tot.
La mine vad ca si-a revenit card ID 093b, deci la mine merge din nou.
Asta e cu cartelele astea, ma gandesc ca ar da si Italienii reshare 3 daca le-ar permite cartela, dar cum NDS e cum e, trebuie sa acceptam cum stau lucrurile.
Pai mai oameni buni, daca faceti si voi un up de frecvente o sa va merga tot. It.....ni in ultimele 6 luni au tot schimbat, pregatesc pachetul 3D, puneti-va si voi la zi. Vad ca pe AZ-ul meu merg bine actualizarile din: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma scuz fata de comunitate, dar..... am si eu o intrebare. Cine sunt.........cei din link-urile................:? Esti un multietnic??
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ahaaa...............
iar raspunsurile au fost date mai sus...acuma ca unii pricep si altii nu...asta e o alta teorie
Testand astazi din nou am vazut ca numai un card 09CD din toate cele imi deschide si sport.....cardul e insa in dist 4.......eu folosesc mbox si cugetand "adanc" cred ca problema este de la liniile E ca si la cardul TVR......la cardul TVR nu mai este nevoie de liniile E si tin minte ca la un moment dat avand o linie N cu sky italia foloseam un port list care continea toate liniile E pentru acest provider....posibil sa se fii schimbat ceva in acest sens doar la pachetul sport si astfel degeaba ai carduri ca sunt egale cu zero.....nu deschid nimic......parerea mea.......voi ce parere aveti ? ar trebui atentinonati detinatorii de astfel de carduri......la cccam e mai simplu.......:)
vezi tu..asta era bine sa o fi spus tu in primu post
Mai bine mai tarziu decat niciodata !! Inca nu cugetasem asa adanc....:)
:)Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Atata timp cat nu devine un aspect impunator, totul este bine. Chiar ma mira faptul....... Ma refer la: "teoria probabilitatilor".
Hai omul cu mbox, dar la mine pe cccam ?? Am urmarit fenomenul doar prin deschiderea acestui Thread de @bade, ca altfel nu ami bateam capul.
De ce au disparut si la mine 093b, doar 09CD mergea, si pe urma si-a revenit si 093b ??
Nu avea nimic cu frequente, cum am scris, doar prioul l-am schimbat.
Poate totusi exista o explicatie, mai ales ca amicul meu ami spune ca s-a intimplat deja de mai multe ori, habar nu am cand, ca nu am urmarit, si sigur nu voi urmari nici in continuare.
Eu, acum nefiind acasa, sunt in concediu in RO, deci pot vedea SKY It doar din Hop 2, probabil am doar 1 sau 2 Peers care dau reshare. Poate sunt si acesti peers in concediu, etc, le-au picat cartelele, si asa .......
Hmm hmm
nu sa intamplat nimic,merg toate caidurile si merg bine(momentan)
acea problema de scadere semnal are 2 variante:
1.probleme cu tuneru,lnb,cablu daca aceasta problema persiista mereu si nu numai
2.sant schimbarile destul de dese in ultima perioada pe sky.it a snr ului,se poate rezolva manual pe fiecare tp in parte,ori un xml nou dar binenteles sa fie updatat
in rest ce probleme aveti,verificati va partenerii de share si calitatea liniilor
update se face o data sau de fiecare data cand e nevoie ptr toti abonatii in acelasi timp....nu pe rand,aia se face doar plata la abonament in functie de fiecare client
o zi faina