a fost amanat pe 11
Printable View
a fost amanat pe 11
Da intradevar sa amanat pentru data de maine, dar ramane incerta ora si de ce spun acest lucru pentru ca am informatii contradictori:
pe 12399 ne spune ora 12:33 CET.
iar pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] este altceva.
GATA....:clap:
E sus pe cer...:clap: :band:
Am facut si inregistrarea evenimetului ...sa vad cu o pot adapta la o marime mai mica.
Io-te si link-ul.....:D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am si uitat de el, acum asteptam activarea si mutarea noilor tp.Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
yky ai putea sa dai un link dc tot ai facut integistrarea lansarii.Chiar ma intereseaza.Comprimal cu winrar:)
:bun: :tv:Quote:
Originally Posted by darkkoder [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E un pic mai mare dar ar fi scazut calitatea.....
PS: link-ul e mai sus in postul meu.
Cu winrar nu prea faci treaba la fisiere video....
frequency thor 5 ?
thor 5 location 0.0.9 e ?>
noah care0i faza cu thot 5 cv frecvente
deja emite cv sau inca nu??
Cel putin o luna de zile o sa treaca pana o sa inceapa testele pe 0.8vest, asa ca mai avem de asteptat.Quote:
Originally Posted by darkkoder [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au inceput testele;
Pentru moment este dat la 16.5°W!
In sfarsit a ajuns acolo unde ii este locul conform celor de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. astept cu nerabdare inceperea testelor la 0.8 vest.
:cheers: :band:
Nu vi se pare ca dureaza cam mult testele? pana acum ar fi trebuit sa aiba cateva transpordere in test dar......nimic,e ceva ciudat la mijloc!