@parpaneata : '' Are subtitrari dvb peste tot unde exista asa ceva. Cred ca nu ai gasit butoanele cu pricina @me1960. Buton audio ( deasupra de cel rosu ), apoi galben si alegi dvb romana. ''
salut, multumesc frumos , e in regula ... spor ....
Printable View
@parpaneata : '' Are subtitrari dvb peste tot unde exista asa ceva. Cred ca nu ai gasit butoanele cu pricina @me1960. Buton audio ( deasupra de cel rosu ), apoi galben si alegi dvb romana. ''
salut, multumesc frumos , e in regula ... spor ....
Scuze. Era de la skin. Merg subtitrarile.
Cred ca am mai scris....ca recomand skin-ul HD Glass 16. Se impaca de minune cu Merlin si arata extraordinar de bine in ultimile variante.
HD Glass e ca un pom de Craciun; impopoţonat, ocupă mult spaţiu şi se mişcă mai greu decat celelalte skinuri.
O fi dar ai intrerupator pe fiecare beculet in parte. :) E un skin cu de toate si poate fi setat foarte usor astfel incat sa satisfaca orce user.
Si eu folosesc HD Glass 16 pe DM 800 si nu mi se pare ca s-ar misca mai greu receptorul cu el, am renuntat la Dream-elite 133d si am pus Merlin numai ca sa pot folosi acest skin, in schimb am observat de curand ca o parte din informatiile programului pe care le afiseaza, sunt eronate ca de exemplu cele de la "ECM and TP Status" (Video pid, Audio pid, etc) nu corespund cu cele afisate pe flysat sau lyngsat!
Si mai am o problema cu imaginea asta: vreau sa folosesc doua stick-uri usb, unul de 4 gb infipt in usb-ul de jos care sa contina folderul de picon si unul de 16 gb in usb-ul de sus pentru eventuale mici inregistrari! Intrebarea este cum fac sa le montez? La dream-elite era simplu, le montam din device manager unul in media/usb si celalalt in media/hdd si mergeau struna, dar imaginea asta nu are device manager si nu stiu cum sa procedez! :(
Cu piconurile am rezolvat multumita lui @parpaneata dar cu stik-ul pentru inregistrari inca nu i-am dat de cap! :(
Editezi fstab si restart. Si cata vreme imaginea are "Sherlock" nu mai e nevoie de alte beculete.
Ok, editez fstab dar daca mi-ai spune mai exact ce sa editez, ca acolo scrie mai multe lucruri. :(
/dev/sda1 /media/hdd auto defaults 0 0
/dev/sdb1 /media/usb auto defaults 0 0
/dev/sdc1 /media/usb1 auto defaults 0 0
Dar sa faci un director nou in /media .
Testeaza si spune-mi daca merge.
Salut, de abia acum am apucat sa testez ce ai scris tu acolo, si pot sa spun ca nu merge! :( Daca editez asa ca in exemplu, nu-mi mai merge nimic, nici picoanele si nici inregistrarile! Cred ca trebuie procedat altfel.