cica prin 200x a mers la supermarket si cind a iesit cu cosu' a constatat ca-i shutisera hotii masina ( DACIA )
pentru un parlamentar este sarac
pentru un scriitor-jurnalist este la nivelul de bogatie materiala in acord cu notorietatea
Printable View
cica prin 200x a mers la supermarket si cind a iesit cu cosu' a constatat ca-i shutisera hotii masina ( DACIA )
pentru un parlamentar este sarac
pentru un scriitor-jurnalist este la nivelul de bogatie materiala in acord cu notorietatea
Imi este foarte greu sa cred asa ceva... cu siguranta totul e de fatada.
"Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a anuntat miercuri ca Parchetul General a deschis un dosar penal in cazul scandalului provocat de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor la evacuarea sediului PRM, potrivit Agerpres. Codruta Kovesi spune ca dosarul a fost inregistrat la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul General, pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Potrivit procurorului general al Romaniei, Parchetul s-a sesizat din oficiu in acest caz, anunta Mediafax."
sa nu mor prost, tara asta trebuie sa aiba un conducator!!!!!.......zicetimi si mie care ar fi bun de presedinte...si daca aveti dreptate.... sa mor daca nu ma inclin in fata persoanei respective:please:i fac pantofi si niciodata nu mai ies din cuvintul lui....exact cum nu ies din cuvintul lui zmeura si stargate.....vati intrebat vreodata ????mai dar ce a facut zmeura sau stargate..de asculta soarece la comanda:please: astept raspuns :...care e bun de presedinte....si ce stie sa faca...:goodnight:
şoarece, dar tu de ce nu candidezi ?
Incearcă ... ce-ai de pierdut ?
Poate se vor găsi vre-o doi să te voteze.
nu da apa la moara şoarecului ca ne trezim cu el preşedinte ... nu de alta dar m-am fript votand marinarul asa ca
nu vreau şoarec presedinte
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
radeti voi de soricel dar nu e departe de becali...si ala ne reprezinta in parlamentul UE !
Procurorii (PICCJ au inceput urmărirea penală a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărari judecătoreşti, in dosarul in care procurorii s-au sesizat din oficiu privind evacuarea sediului PRM