Nu vede sistemul de fisiere NTFS pe HDD ? in spark merge...
Ce tipuri de stick - uri cunoaste ca pe al meu de 16G k-data FAT32 nu-l vede
Printable View
Nu vede sistemul de fisiere NTFS pe HDD ? in spark merge...
Ce tipuri de stick - uri cunoaste ca pe al meu de 16G k-data FAT32 nu-l vede
"RECORD" labeled partition is automatically mounted on /hdd/movie; the other partitions are mounted in /tmp/[device]
- when mounting the HDD you can see only valid Linux partition
- it supports cifs; you have to enable it in the menu and edit the configuration file (var/config/amnt.cfg)
using the appropriate PC IP address, login username and password and the folder name you want to mount.
respectfully THANKS !Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta insemna ca se pot monta partitii NTFS de pe PC si rula fisierele avi direct de acolo ?...
Evident, la versiunea de fata mai sunt probleme cu filmele, in cateva zile sper sa public o generatie noua de imagine e2, la care sa mearga mai bine Media Playerul.
Pe cand urmatoarea versiune de e2?
Sapam sa vedem ce si cum cu sonorul, versiune noua dupa 1 ian., daca totul e ok atunci va fi complet schimbata e2.
Sunt tare curios cum se misca enigma2 pe procesorul asta.
Nici-un skin hd pe e2?
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
Freezeaza pe history hd 1w cam rau. Folosesc oscam-ul descarcat din panel. Pe imaginea spark nu freezeaza deloc.
Manifestarea aceasta o vei gasi numai pe canalele cu BitRate foarte mare > 12.000
... cele de pe Thor ...dar daca te duci pe Astra sau Hotbird ...cu foarte rare exceptii
...totul va fi OK ! Deocamdata nu sint skinuri HD !
Si se poate face ceva pentru hd-urile cu bitrate mare?
Evident ca se va face. Momentan e mai matur SPARK decat e2.
In noua e2 vor fi multe schimbari, problema mare a aparut cu sunetul si a devenit prioritara.
bu dosya alligator yuklenirmi @zildan @mihaip
None of us uderstand turkish ! Nobody actualy works on Alligator ! sorry !
Am mai gasit un bug mic. Nu merge radio pe enigma2. Apas butonul albastru si da o eroare apoi face reboot. Fac ceva aiurea?
Nu face asta cu apasatul pe albastru imediat dupa boot.
Incearca sa dai pe un post TV prima data.
E un bug vechi de 2 ani :)).