-
Clarke-Tech ET9000
Azi a mai iestit un program ce se chiama Swapstick USB ,deci e o noua imagine,unde iti traduce filmele in romaneste de pe orice canal strain ex:Sky It,Sky De etc.Este aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Ala cred ca e un plugin care creeaza swap pe un stik si atat, nu vad nimic prin meniul lui care sa aiba legatura cu subtitrarile...
-
titrari
Pei ar trebui sa mearga fara probleme subtitle player by DD (acelasi prog merge si pe dream si pe VU fara nici o modificare) insa trebiue studiat ce tip de imagine este pe ET9000, OE1.5 sau OE 1.6. Exista subtile player pt ambele versiuni.
-
Ca o veste buna, cei de la BlackHole ofera suport soft pt acest receptor, deja au scos o imagine pt el! Si asta face acest receptor foarte interesant....imi ard rau mainile sa testez si eu unul!
Chiar nimeni de la noi sa nu il aiba? Stafful SATmultimedia?
-
re
Salut,
e comandat tre sa apara saptamana viitoare...nu am gasit stoc..au dat zvon in tara, dar fara jucarie disponibila,...
speram sa avem timp de teste dar daca se ivesc cumparatori.. o sa testeze ei cu spor!
BYe!
-
Ia zi l-ai cumparat?
Ce parere ai?
-
re
vineri sau luni apare la mine...!!abia il astept!! va scriu aci ce si cum..
-
mie maine dimineata imi ajunge abia il astept si eu :dance:
-
:clap: Cezare ce zici de Noua Jucarie?
-
ET
cred ca au degerat pe drum bietele ...
-
sal
Curios , chiar nu a ajuns nici un receiver?
Un test mai detaliat cine il pune sa-l vedem si noi ?:)
-
-
Chiar ca Clarke Tech ET 9000 este o bijuterie.Foarte rapid, funcționează fără probleme.Sant foarte mulțumit de acest receptor. :clap:
-
Degeaba zici tu ca e o bijuterie daca nu postezi real raspunsuri la intrebarile care s-au pus pe parcursul acestui thread...sau sa faci o prezentare ma detaliata decat "merge bine"!
-
ET
- o comparatie cu VU+duo ar fi binevenita, cu DM nu are rost...
- poate si o sursa de unde se poate cumpara jucaria.