pai vezi ca ne-am plans anul trecut ca nu am avut zapada...si acum...ne da Doamne Doamen...de nu mai putem duce...
cred ca e bine sa ne gandim ce ne dorim...ca se poate intampla :lol:
Printable View
pai vezi ca ne-am plans anul trecut ca nu am avut zapada...si acum...ne da Doamne Doamen...de nu mai putem duce...
cred ca e bine sa ne gandim ce ne dorim...ca se poate intampla :lol:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si continua sa mai cearna si sa bata vantul .
A-nceput de ieri să cadă Cate-un fulg, acum a stat ...
:) ...
Se pare ca anul asta nu ma mai ingras...:)....nici nu mi-a trecut bine febra musculara dobandita la turele facute cu reglajul antenei...si iarasi trebuie sa m-a pregatesc de o sesiune de catarat pe casa.....:agresiv:
Ninge ...ninge....si nu da semne ca s-ar opri....e frumos afara, copiii sunt bucurosi si eu stau cu ochii pe semnal...sa vad daca nu cumva scade sub limita inteligibilitatii .(unde dracu o-i fi pus unealta de dat zapada de pe parabola???)
la craiova inca ploua, deci azi nu e nevoie de catarari si manusi :D
Pe la 1 azinoapte a-nceput sa ninga.....nimic deosebit....:D
Pe la 2.30 ningea de rupea locul..........
Azi dimineata pe la 7.30 inca ningea tare....
Acum s-a mai domolit fulguie doar......
Rezultatul...vre-o 25cm de zapada in strat ..:) si inca nu a batut vantul deloc....
Ghici cine da zapada.....:confused2: (m-a dor mainile deja ...si mai am pe terasa si antena)
Incepe sa-mi para rau ca mi-am facut terasa....20 metri patrati ...o ora am dat zapada numai de acolo...a nins ca in povesti la Brasov 35 cm fara vint.....Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]