Ar fi corect din partea lui sinangel sa spune cine sunt acei useri. Altfel de poate interpreta in alt mod acest topic! :D
Printable View
Ar fi corect din partea lui sinangel sa spune cine sunt acei useri. Altfel de poate interpreta in alt mod acest topic! :D
Poate asta şi vrea. Sau poate a rezolvat cu ţeparii intre timp
Cum spuneam, doar vorbe ...
Atunci spune macar tu?!!!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De ce va agitati?Omul era suparat,oricum nu conteaza ca doar nu vine sfarsitul lumii.:D
Pai nu se vede clar cine este? Domnul Adolf este, ca a dat si raspunsul la problema ridicata de sinangel! Acum cine este domnul Adolf ramane sa descoperiti si singuri.
Quote:
Originally Posted by sinangel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Total gresit! faci afirmatii fara a citi tot topicul,ia uite ce a scris @sinangel mai sus,in plus eu am vorbit cu el la telefon si mia confirmat ca este vorba de altii nu de mine,(eu am dat 2 carduri si un rec nu 18 CARDURI) care iau vandut doar CARDURI cu probleme,cred ca ar trebui sa iti cer scuze pt. afirmatie mincinoasa si denigratoare la adresa mea:!:Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu e @adorf e un alti , lantu e mai lung.... de aia nu dau nume
Multumesc frumos @sinangel!:clap::clap::clap:
Era bine ca acestia sa fie mentionati aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca pe viitor sa fie cunoscuti pentru "corectitudinea" lor, nu pentru alte motive. Tacerea noastra le da dreptul sa repete gestul, insa decizia de a-i face sau nu public, iti apartine.
Probabil daca au dat teapa cu buna stinta sant mai mult ca sigur niste clone nenorocite sau uni de sa logat cat sa i-si vanda "marfa":spam:Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Problema lui sinangel e ca a cumparat la "gramada" fara sa verifice sursa si vanzatoru.
referitor la numele acestui topic ar trebui sa fie schimbat, nu e normal sa blamezi o tara pt o teapa pe care ai luat-o.
daca toat ai starnit aceasta discutie dane toate detaliile ca ne putem apara de acesti oameni care dau teapa
Bine domnule Spaniolu imi cer scuze public ca am facut afirmatii la adresa dumneavoastra....
@sinagel cu parere de rau spun ca ai facut o greseala mare cu acest topic, in primul rand faci multe persoane inculpate, + ca acest forum este cat de curat si este e pacat sa fie majit cu magari/magarii de acest gen care dau tepe...Vlade unde esti sa i pedepsesti...