nici din share nu ia...binurile am mai schimbat si nimic,acuma nu vreau sa ma duc in jos ca doar asa vrea tvr:)dintr o data
nu stiu ce naiba sa zic si ce sa i mai fac...asta e
Printable View
nici din share nu ia...binurile am mai schimbat si nimic,acuma nu vreau sa ma duc in jos ca doar asa vrea tvr:)dintr o data
nu stiu ce naiba sa zic si ce sa i mai fac...asta e
Ia incearca sa dai mai jos frecventa aia. Pune 357.
eu te inteleg ce zici...dar asa a mers un an de zile
pe urma intervine alt aspect.....e oscam nu 3c iar in oscam poti pune ce vrei tu ca oscamu isi ia default setarea
poti testa
O modifici in [reader]
mhz = 357
cardmhz = 357
Am patit la fel cu card de SRG.
nu ma refer la alt emulatorQuote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"normal"===>ma refer daca deschide ceva de la tvr cand pui cardul intr-un receptor cu cititor viacces , ?
adica este activ cardul?
modificat frecventa,l am si mapat si intr un final a luat o insa cu un ecm maricel as zice...140
ciudat e cum a mers ok si dintr o data pauza......insa o pun pe seama oscamului
multumesc ptr raspunsuri
Vezi ca daca ii pui frecventa de 356 ai un timp mai bun de raspuns. Din nu stiu ce motiv daca pui 357 pune cardul in 5 mega singur. Cel putin la mine numai asa imi da timpul de raspuns in 100ms. Din cate vad ai reusit dar parca din cate ziceai in posturile anterioare ai pus cam multi parametri pe el. La mine merge cu minimum necesar.
bafta.
Sent from my Desire S using Tapatalk 2
da,interesant e ca a mers cum am avut un an de zile cu un ecm de 80-90,acum dintr o data bezna,daca el vrea asa:)cum l am setat acum,asa sa fie
la mine pe vu+uno merge cu doscam-V0.20 fara nici o setare
Face si update!