poate sa se si mute singur cu sotia:)Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
poate sa se si mute singur cu sotia:)Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu cred ca tu vrei sa faci "Looping" de la un reciver la altul,dar tot trebuie o centrala diseq4/1.......
O solutie simpla la prima vedere dar care in 99% din cazuri e jalnica....
hihi, outcast, esti tare!
Quote:
explica un pic te rog...
Centrala diseq4/1 ajuta la :
1.cobori un singur cablu spre 1 rec comutatia inte LNB-uri fiind facuta din settings
2.looping-cand cuplezi si al 2-lea rec la aceeasi antena folosind iesirea sat al primului rec(nu toate rec-urile au loop)
cam asta e,,,,
Si la loop beleaua e: masteru daca e pe H, clientii nu deschid cele pe V, si/sau invers
Singura solutie daca vrei 3-4 sateliti sa-i vezi pe 2 Tv. programe independente e:
3-4 LNB Twin + 2 diseqC 4/1 + 2 cabluri de antena + 2 rec. (asta e! cu electronica nu te pui)
Uitate aici si ai sa vezi mai multe configuratii:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by mihaiC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merg 3lbn-uri ptr intelsat, astra si hotbird? daca antena are doar 1 metru?
si se gasesc suporti ptr lnb ptr acesti trei sateliti? intelsat, astra si hotbird?
de mers merge,dar nu se gaseste suport pt astra+hotbird+intelsat,trebuie sa iei un suport(intelsat-hotbird)l a care sa mai adaugi tu facut de tine pt astraQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se receptioneaza stabil ,spoturile sunt pe spania atat la astra cat si la hotbird,intelsatul este centrat pe italia si are aceeasi putere ca si in romania.
cat costa:
-lnb twin 3buc :195 ron
-comutator diseq 2 buc: 50 ron
-antena 0,6 30ron
-suport multifed 5 ron
- 2 rec echo 771 350ron
---------------------------------------
total = 630ron
Sau:
3x LNB Twin Gold Edition Premium 0,1dB= 165
2x comutator diseqC 4/1 extern = 40
1x antena 0,9m = 69 (la 3 LNB e indicata una mare)
1x suport triplu LNB = 20 (sau 2 buc. suport dublu a 10 ron/buc.=20) reglaje la fata locului 5-7grad.
1x rec. Opticum 7000CX = 190 (cu cam universal incorporat, merg cartele Max Tv, Focus Sat si altceva)
1x rec. Opticum 7100A = 160 (se poate pune in share pt. cartelele de mai sus prin cablu sau splittere )
Total = 644 ron (sunt o parte cumparate de mine in Romania de pe net)
@dic_star79 vezi ca te incurci in calcule: 195+50+30+5+350= 630 ron (o intrebare: unde gasim suport triplu LNB la 5 ron? eu am cumparat la 20)
fratilor , omu e in spania ,la madrid...nu cred ca il ajuta mult preturile in roni:)
Cu atat mai mult.. i-si face o idee asupra preturilor (si a instalatiei)! 1euro= 3,5163ron azi!
Si un sfat: gandeste romaneste, traduce in spaniola, cauta pe net in engleza, romana, spaniola si cred ca sunt mai multe posibilitati ...
e ok, outcast, ca oricum le cumar din ro, ca sunt mai ieftine ca aici, si la 2 euro/kg costul de coletarie e ok. daca sunt puse joi, duminica le am chiar aici in localitatea unde stau:clap: sa vad exact cum o sa procedez...Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca ma gandesc sa pun inca o antena ptr astra si hotbird de 60 cm, din asta
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merge cu un lbn twin pe antena asta asa mica, avand in vedere ca eu cu cea de 1 metru obtin semnal 90-92%?