Ia si tu firme mai serioase pe viitor TAROM :clap:
Printable View
Ia si tu firme mai serioase pe viitor TAROM :clap:
am zburat si eu prima data cu blueair,sa intimplat anul acesta in ianuarie,intr-o vizita fulger in tara...sincer nu am avut probleme,doar cu site-ul lor care e tare intortocheat si cu aeroportul Baneasa care...cine-l stie,il stie arata ca o gara de tren de la tara unde mizerea frigul si inghesuiala (dezorganizarea) sint la ele acasa,daca tot i-au crescut numarul de pasageri eu zic ca ar mai trebui facute cite ceva pe aici pe colo nu?
@arys - ai un singur post si lauzi wizzair. Lasa-ne.
Are mai multe, dar cu alt user.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am vrea noi.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu intodeauna prefer sa folosesc o companie cunoscuta, pt ca is respecta clientii in cazul in care apare o problema
deci lufthansa si klm astea le recomand din pt seriozitate , daca programezi din timp un zbor hamburg bucuresti, dus intors, costa 170 de euro , cred ca e un pret foarte bun , e un zbor care se face cu escala in munchen sau frankfurt deci e foarte eftin daca consideri ca sant 2 zboruri
tarom mi se pare foarte scump si nepoliticosi
daca platesti low cost ai servicii low cost
Cine e persoana? Inseamna ca a incalcat regulamentul.Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da dar vezi tu ca din Dublin pana in Bucuresti nu-i numa 170e si daca ai si o familie mai numeroasa(nu-i cazul meu) cred ca low cost face diferenta
iar in ceea ce priveste taromul ai dreptate