Credeti ca Elrumano, si colegii lui dorm ??? :agresiv:
Printable View
Credeti ca Elrumano, si colegii lui dorm ??? :agresiv:
Mmmmda,acum nu avem altceva de facut decat sa asteptam ca prietenul nostru ELRUMANO si prietenii lui spanioli sa gaseasca o solutie cat mai rapida,nu de alta dar sunt destui romani afara care si-au luat alt echipament si vad gigi fara abonament.
sunt curios ce au mai schimbat . pe mosc ac3 merge la careva ? pe cele care au trecut la ac6 vad ca merg .
Buna baieti
Conserva de la jiji are procesor STI5518BQC si memorie de 128 MB ,am incercat sa-l decopertez cu o freza dar l-am nenorocit...softul ar putea fi schimbat ,daca ar putea fi conectat la calculator:band: :band:
Fiind la al doilea post al meu aici ...de fapt primul, vreau sa mentionez ca digi e pentru romani o mina de aur, datorita preturilor mici,in jur de 20€ pentru un full.
Mi-e greu sa cred ca vor schimba ceva deocamdata.Vor trebui sa acorde de fapt gratuit schimbul la toti abonatii...din cate stiu eu majoritatea sunt in provincie in zonele de tzara unde se platesc 10-12lei noi pt digi la un pachet minimal.
Credeti ca acele persoane stiu ce inseamna nagra,nds,ccw,biss...nici nu va ganditi.
Ei trebuie sa "vada" pentru ca au platit.
E adevarat DIGI TV e a treia forta in europa dupa D+ si Premiere si are un segment de piata destul de raspandit.
In ceea ce priveste ac6 e doar o revizie a cartelei ce impiedica momentan extragerea sau scrierea de date inauntrul acesteia....
si mai pune si faptul ca o mare parte din abonati sunt in afara tarii . am fost acum 2 saptamani la atlassib sa trimit un pachet in tara si am ramas perplex , un morman de decodoare digi in cutia originala pe care era lipita o eticheta cu destinatarul . cei de la digi cunosc bine situatia dar le convine si tac. cati dintre acestia vor mai ramane abonati cand vor fii nevoiti sa trimita si sa primeasca inapoi decoderul+cardul ? altii sunt in aceeasi situatie ca mine care am abo pe numele meu , dupa parerea lor ce ar trebui sa fac un drum in romania ptr ca asa vor ei? nu man renunt.
mda..o forta......:)Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce forta???
Forta se masoara in numarul euroilor incasati de la abonati, nu in statistici obscure al numarului acestora!
Asa ca nu are rost sa discutam de forta!
forta se masoara si in ceea ce ofera un dth.....:)Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Forta ...neforta,......cert este ca interesul pentru Romania, a crescut uimitor in Spania , o recunoastere oarecum voalata a facut-o chiar MEGADTH-ul spaniol D+ ingloband in grila lor programe Romanesti....de unde rezulta ca ceva ceva i-i roade. Iar pe noi nu poate decat sa ne bucure asa ceva .Si probabil ca in ordinea preferintelor dth-ul de la un grad apus e pe locul doi chiar si la baietii ''buni'' de acolo. Care cand termina ''rafuiala'' cu ai lor intorc un ochi si spre 1*apus.:)
Acum 2-3 ani cred ca l-i se rupea de 1 grad apus.!!!!
Daca la Gigi se face lumina - la Polsat se face intuneric , se pare ca trec la N3 ! Ce va fi vom vedea !
noapte polara :agresiv:Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vine iarna trecem pe tuica fiarta si pe taraf :band:
Alarma falsa la Polsat , sunt tot pe N2 dar au mai umblat la scripturi ... :)
dupa spusele lui guru bivolaru jiji trece la n3:) pina in luna mai cica.........speram ca pina atunci sa existe si antidotul:haha1:
ps.eu personal nu cred...pentru ca nu e o solutie...eu cred ca e un alt partz al acestui individ scapat de la spitalul 9....