Am vazut dupa aceea :D Am si eu niste probleme perioada asta si stau tare prost cu timpul...
Printable View
Am vazut dupa aceea :D Am si eu niste probleme perioada asta si stau tare prost cu timpul...
fii atent ce vinde unu si la ce pret..ce parere ai?
copy/paste:
Buenos dias. Vendo mi maquina por motivos de trabajo. Me marcho a trabajar al extranjero durante 2 años y he adquirido un portatil nuevo, vendo la maquina ya que no puedo estar desplazandome con ella de un lado para otro. La maquina tiene solamente 2 meses y la he utilizado para 3D y postproduccion. Estas son las caracteristicas :
- Caja Cooler Master COSMOS 1000 -Black-
- Fuente Alimentación Tacens Supero 1000W
- CPU Intel Core2Quad Extreme QX6850 (4 x 3.0Ghz)
- Disipador CPU Kit Refrigeración Líquida Gigabyte
- Memoria 8GB Kingston Hyper-X DDR2 800MHz (4 x 2048 MB)
- Placa Base Asus Striker II Formula NVIDIA nForce 780i SLI 1.333 MHz
- Tarjetas Graficas Sistema SLI 2x Nvidia GeForce 8800 Ultra 768MB DDR3
- 2x Refrigeración Liquida Tarjetas Graficas Danger Den SLI
- HDD 1500GB (2x500GB + 2x250GB) 7200rpm
- DVD regrabador DUAL dobleCapa Asus QuieTrack
- SO Windows Vista Home Premium 64 Bits Original
- Ventilación 2 x Ventilador 120MM
- Ventilación 1 x Ventilador 120MM direccionable
- Panel Frontal SumbeamTeach
Regalo las siguientes cosas tambien a la persona que este interesada en adquirir la maquina:
- Monitor LG 17"
- Software de diseño ( Adobe Suite CS3, 3D Max9, Camtasia, Combustion, etc).
La maquina me costo alrededor de 8500€, la vendo por 6200€ ya que no tiene practicamente uso y esta en perfecto estado, tengo casi todos lo tickes de compra, los cuales tambien entrego.
N-am apucat sa socotest decat procesul, placa de baza, placa video si ramii. Astea faceau vreao 2000. Inca 500 - 600 sa zic HDD-urile (ca erau multe).
Ar mai fi si sistemele de racire dar nu se dau multe delatii.
Sunt cam in ceata. Care e componenta cea mai scumpa?
man eu habar n-am de asta am intrebat....cind am vazut ca cere 6000 de euritos.......poate xvanish stie mai multe si ne lamureste:DQuote:
Originally Posted by MIRC77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu ma intereseaza cu cat il vinde el, treaba e ca a investit omul 8500 si nu ma pricep prea bine la chestii deastea. Aici e o mare mikimie pt. "pasionati" (cu dare de mana).
Revin cu intrebarea care e ce mai scumpa compomenta din sistemul prezentat.
Dap, e fainut sistemul... putea si mai bine in banii aia dar e bine si asa :) Sunt curios cum arata... un link ceva?
Procesorul e cel mai scump, peste 30 mil.
Ai terminat bijuteria de slefuit?:D
Da, dar mai am destul de mesterit pe el :) Ca mi-am mai schimbat ideile intre timp... nu stiu pana unde ai vazut...
Cam aici am ajuns... si alte retusuri care nu se vad...
Nu stiu care ati mai intrat si pe RPC Forum sa vedeti noutatile insa ca un inceput de an 2010 am avut placerea sa reasamblez Perla Neagra, fortat cumva si de imprejurari.
Asadar astept pareri, sugestii, etc... de preferat in topicul de pe rpc ca sa fim centralizati in discutii.
Pentru cei care nu stiu, puteti vedea noutatile pe masura ce le postez aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc!