Pai sim dus sau contact imperfect, duce la acelasi comportament sau aprox. acelasi.
Evident ca daca ai facut acest schimb intre aparate, dupa comportament pare ca s-a dus simul.
Pai sim dus sau contact imperfect, duce la acelasi comportament sau aprox. acelasi.
Evident ca daca ai facut acest schimb intre aparate, dupa comportament pare ca s-a dus simul.
Exact cum spui tu acum sa vad unde pot gasi sa cumpar un sim. daca aveti link sau de vanzare astept...
Cica se poate repara sim-ul intr-un cititor de card ( ex. phoenix ).Daca cineva are mai multe detalii...?
Am auzit de update de la sim 2.0 la sim 2.01 dar de reparat nu dar cine stie.
Azi a ajuns simul nou ferrari sa vedem ce mai e si de acest sim.
chiar, ce mai este si acest sim Ferrari ?
ne poti spune ?
si unde ai facut rost de el ?
Contacte imperfecte la slotul de card (sim)Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am unul ,aceeasi eroare imi da ,era lipit cu superglue usita de deasupra ,trebuie sa schimb slotul ,ptr asta trebuie sa caut un Nokia 5110 ptr. transplant
Daca mai ai sim-ul vechi, poti sa-l verifici..., chiar sa-l "repari"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merge reparat dar iti mai trebuie un cititor de card compatibil cu programul acela ( PCCard/PCMCIA Gemplus GPR ).Intre timp am gasit si un tutorial:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :lol:
un clon 800 a inceput cu ecrane verzi dupa incercarea de a-l conecta la o retea wifi cu un stick d-link . am pus alta image dupa care da aceasta eroare : No CA found by 2nd stage loader, please contact support at dream-multimedia ! s-a incercat diverse : curatarea fizica a sim-ului , fixarea pe soclu , dream-up fornike & atas , ssl-uri , image ...
nu vrea sa iasa din aceasta eroare . ce'l mai bun rezultat a fost de a afisa pe display : dream multimedia si atat nu intra in boot .
any ideea ?