Am tras o `sperietura`..., am citit totusi intreg topicul pana la sfarsit si nu m-am grabit sa fac experimente, oricum era prea frumos sa fie adevarat, asta-i viata :)
Printable View
Am tras o `sperietura`..., am citit totusi intreg topicul pana la sfarsit si nu m-am grabit sa fac experimente, oricum era prea frumos sa fie adevarat, asta-i viata :)
Ai afirmat pe un forum strain ca merge digi 100%. Sa iti arat?
- good job my friend ,digi works with this new emu?
- i have tested and works great on v3.x
- digi tv works 100% ...kaonteam you are the best
- maybe the &&& for digi is not availabale any more,the &&& what we can find on the internet is 2 days old
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe viitor nimeni nu o sa te mai ia in serios.
Gi-gi merge intradevar cu softul postat aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar se cam agata imaginea si sunetul este inainte fata de imagine,se m-ai intampla la cineva lucrul asta?
pe kaon de la focus e ok ok ok fara subtitrare
Am instalat softul pe kaon focus si cere parola pe instalare ... care este ? Am incercat 1234 , 0000 , 1111 si nimic
Incearca: rosu,verde,albastru,galben si ar trebui sa fie codul "0000".Quote:
Originally Posted by costi4u [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Functioneaza butonul de radio pe telecomanda(trece pe radio)?Quote:
Originally Posted by eugennico [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La mine nu merge.
Mie imi merge radio dar nu imi merge subtitrarea.Cel mai important e ca se vede gigi!
Pentru KAON incercati si aici :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
exista soft postat inca de pe 13 nov.2007, dar nu il pot verifica pt ca nu am KAON.
softul ala din 13 este exact ce am postat eu aici,este fake,dar in schimb gigi merge cu noul soft cu emu 191 ,deocamndata asta este beta
Confirm. Merge gigi cu softul 5.8.191 de la stream de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In schimb nu stie subtitrare.
Confirm si eu cele spuse de @zappa , mai exact cu EMU-5.8.192 ;)
Quote:
Originally Posted by cniky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Subtitrare STIE ?????????????
din pacate nu...Quote:
Originally Posted by SVision [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am un kaon 570 si un Edison 2600 si pe nici unul nu merge subtitrarea