Mersi de replay,la dolce am lnb cu 2 iesiri deci nu quatro,la multiswitch vine un singur cablu.Cablul are o lungime de max.10 m.
.
Printable View
Mersi de replay,la dolce am lnb cu 2 iesiri deci nu quatro,la multiswitch vine un singur cablu.Cablul are o lungime de max.10 m.
.
La multiswitch doar LNB Quattro merge bine, restul (single, twin, quad, octo) nu merg bine.
Concluzi mea ae fi sa pui si pe dolce un quatro si ai rezolvat problema.
Chiar il poti pune pe cel care nul mai intrebuintezi de la 16E.
M-am gindit si eu, nu are nimic ca nu pun toate cele 4 iesiri ale lnb-ului?Sau trebuie neaparat sa le folosesc toate?Si pe lnb sant iesirile tot la fel v-low,h-low,high etc.
Pai eu din cate stiu trebuiesc folosite toate. Nu gasesc decat o varianta de diseqc cu iesire pentru doua receptoare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai simplu ar fi sa pui un lnb single sau daca ai nevoiede mai multe iesiri un quad
Am tras cablul de la dolce separat pina la dream si l-am legat impreuna cu cablul de la multiswitch la un diseq 4x1.Merge dolce dar nu mai merg celelalte.In dream ce setari ar trebui sa fac?Am incercat setarile care le-am avut initial dar nu merg.Cred ca avind inca un diseq ar trebui puse in cascada?
Sanatate!
Ai mai avansat cu instalarea ?