pt OUTCAST:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
pt OUTCAST:
De la baza e greu sa schimbi ceva atat timp cat de fapt totul se transmite de la varf in jos.Normal ca cei de la baza unt obisnuiti si protejati tot timpul de cei de deasupra lor.Curatenia ar trebui sa se faca de sus in jos,invers e imposibil.Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu daca sunt angajat simplu intr-o intreprindere nu pot face curat in ministerul economiei.Invers se poate.Daca s-ar vrea.
mama ce "intuitie" am avut!!!Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
exact ce-a anticipat Lazaroiu... acum avem dovada concreta ca traim EFECTIV o DICTATURA!
sa ne descretim fruntile putin:
Cu coktail-uri...? Ca altfel nu prea cred c-o sa-nteleaga... Glumeam, desigur!Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumiri celor doua trusturi media, care cu "ajutorul" dat populatiei romaniei, dezinformariile repetate si campaniile nesimtite si irealiste, au dus indirect la cresterea TVA la 24%. Asta pe termen lung va duce la faliment !
Asa sa va ajute Dumnezeu !
Romania se scrie cu R mare!Quote:
populatiei romaniei
...populatia romaniei... fi atent !!!
R mare daca era Romania Mare ! :clap:
S-a luat curentul cand sa-ti dau Reply, pentru asta un mesaj pentru electrica distributie, pentru nenumaratele socuri de tensiune pe care zilnic aparetele le incaseaza din cauza voastra HUUUOOOO !
Este si asta ontopic !
Glorie eterna guvernului Boc(kassa)!!
Jos palaria si Tot respectu pt. Doamna Profesoara
Romania / Romaniei se scrie cu R oriunde ar fi in fraza / propozitieQuote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e ca si cand ai spune "fusta Ioanei".
...se vede clar ca acel reply al meu a fost o gluma ? Sau nu avem voie sa glumim ? Ori santem prea incrancenati si nu mai stim de gluma ? :gathering:
Intr-adevar....se intampla in Romania !!!!
Bravo Base, ai zis-O:clap:Quote:
"La ce calitate are invăţămantul...", a completat Băsescu
Ma inervati ....
Eu consider ca invatamantul romanesc este ok , eu am facut facultatea pe bune, am invatat cat am invatat , si am ajuns unde am ajuns ( nu foarte departe ) dar pe meritele mele si pe studiile facute in sistemu national de invatamant romanesc
nu inteleg de ce se plange toata lumea de sistemu de invatamant, intradevar invatamantul romanesc este subfinantat, daca ar fi finantat cum trebuie ar creste si calitatea actului de predare, dar nu poti cere ca toti elevii sa fie premianti , e normal sa fie si elevi prosti, pe care nu-i duce capu.
eu sant de parere ca daca vrei sa inveti si sa incerci sa te realizezi o poti face urmand sistmul de invatamant romanesc.
.....asta daca chiar vrei sa inveti.....
Ce zice Base e sfant,ce crezi tu nu conteaza.:clap:
Inca nu ai aflat ca noi avem nevoie de mai multi frizeri si barmani?Nu vezi ca invatamantul nostru exporta medici pe banda rulanta?Normal ca nu e de calitatea dorita de unii care vor sa comande o cinzeaca.:)
PS:Ne pierdem timpul ca sa ne dam cu parerea despre ce a spus unul care palmuieste copii,legat de educatia acestora.Cel care a reusit sa impresioneze prin expresia : "Iarna nu-i ca vara" un intreg popor bananier,manelisto-mancator de seminte.