Da merge direct de la baterie cu un invertor de la modoplast . (pune invertorul la baterie si el scoate 220v, fara alte complicatii ) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Da merge direct de la baterie cu un invertor de la modoplast . (pune invertorul la baterie si el scoate 220v, fara alte complicatii ) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
S a renuntat demult la surse cu transformator pentru ca consumul era mai mare cu traf. Sursa este in comutatie adica fara transformator .
Si gabaritul pe masura...Quote:
Originally Posted by fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In majoritatea cazurilor din cauza renelului. Sok de curent.Quote:
Originally Posted by adrianjwf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Inlocuieste doar aceeia care sunt umflati, daca este cazul.Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru cei cu invertor, eu am scula facuta de mine cpentru reglaj, am baterie de 2 A, care prin invertor alimentez receptorul meu modificat si LCD-ul pentru masina. Ma tine ore in sir pana nu se descarca bateria.
Bateria de la masin e mult mai puternica si tre sa tina mult, mult mai mult.
Se poate si ceva detalii????Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Detalii la ce?Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@fan
TOATE Sursele in comutatie au transformator, dar unul mult mai mic ca si gabarit, si in general pe miez de ferita. In felul asta se face economie de cupru pentru bobinele trafului. Randamentul surselor in comutatie e mult mai bun. Se folosesc pentru filtraj condensatori mult mai mici ca si gabarit decit in sursele clasice, insa acestia lucreaza in frecvente mult mai mari si in timp isi pierd proprietatile. in general daca sint proiectate cum trebuie aceste surse in comutatie tin mai mult de 10 ani, dupa care pot da semne de "oboseala" dar se schimba condensatorii din sursa si e ca noua :)
Invertorul de care se tot vorbeste este precum un UPS, preia curent dintr-un acumulator (in general cu gel si de capacitate mica 7Ah sa zicem) si genereaza 220V curent alternativ, mai mult sau mai putin sinusoidal;) Daca in loc de acel acumulator mic se conecteaza unul auto perioada de timp in care functioneaza "ansamblul" e mai mare. din punct de vedere randament e dezastruos insa acel invertor ... asa ca o metoda mai buna ar fi sa se alimenteze receptorul direct de la acumulatorul masinii, dar in cazul asta in functie de tensiunile necesare receptorului aici pot aparea alte probleme si solutiile pot fi destul de costisitoare (surse DC-DC ca la amplificatoarele de putere auto).
Oricum bafta multa tuturor celor care incearca sa alimenteze receptorul de la bateria auto ... eu nu prea am timp de "studiat" problema.
Din cauza retelei proaste in romania.Quote:
Originally Posted by adrianjwf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]