Daca instalezi REAL Player, si la instalare bifezi sa poata descarca orice continut video, la aparitia oricarui continut video in browserele web, va aparea optiunea de download this video.
...e chiar simplu ! :band:
Printable View
Daca instalezi REAL Player, si la instalare bifezi sa poata descarca orice continut video, la aparitia oricarui continut video in browserele web, va aparea optiunea de download this video.
...e chiar simplu ! :band:
Vezi pt v4.0.1 aci:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by lucrad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-are inclus si dld pt videoclipuri de pe net+ desigur si convertire in ce si cum vrei tu.
Nu merge nimic de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], eu am 4.7.3 si asta e pt 4.0.1, o sa mai caut ........
---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 09:36 ----------
De nicaieri nu am putut lua gratis ,,download Helper 4.7.3 Crack & Serial ,, , daca aveti cumva...............va rog !
:drinks:
Hmmm....observ ca nu i-ai dat de cap pana acuma.....
deci cum am facut eu...:dance:!
Am intrat pe :.rocktube.us am ales o piesa....si am vazut-o....
Stiam ca play-ul curge de undeva dintr-un fisier tampon de pe hard.....cand am considerat ca s-a download-dat tot (pacat ca pe site nu e si o bara de incarcare ca sa stiu cand e gata) am lasat asa pagina deschisa si am dat o cautare pe partitia C:/ cu numele piesei in cazul meu era Slash - By The Sword (New Video 2010)
am folosit ca si cuvant keye :Slash - By The Sword
si surpriza....(defapt ma asteptam sa-l gasesc)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
I-l copiezi unde vrei si gata.
Ai sa-l gasesti in format .bin...dar VLC-ul il deschide. Eventual in transformi in altceva daca vrei sa-l vezi cu alt player.....
PS: eu folosesc Windows 7 si l-am vazut cu firefox....dar cred ca si alt browser tot acolo face acel fisier tampon. daca nu o cautare pe partitia C: sigur ti-l gaseste chiar daca ai alt sistem de operare de la "micsimoale".
Valabil pentru orice site video.......
BAFTA!
Pentru DownloadHelper nu ai nevoie de serial, doar la ConverterHelper trebuie si nici eu nu am gasit pe nicaieri. Downloadeaza clipurile respective in p.c. care sunt sub forma .flv si le convertesti in .avi cu orice alt soft free luat de net.
[QUOTE=lucrad;126628]Nu merge nimic de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], eu am 4.7.3 si asta e pt 4.0.1, o sa mai caut ........
E pt anydvd converter 4.0.1(cel mai recent e 4.0.5)!Cu asta convertesti in ce vrei tu videoclipurile dld de pe net.OK?
Ce am spus mai sus functioneaza asa:
a fost salvat in format *.flv
apoi poti sa il convertesti...
Merge si fara sa folosesti convertirea la unele fisiere doar schimbam extensia din flv in wmv.
Am descris foarte sumar si eu faza cu real player care descarca orice continut video de pe orice pagina, dar vad ca multi dau idei putini incearca ! :gathering:
Tuturor va multumesc !
Am tras jos videoclipurile si mi le-am convertit in mpeg ca sa ma pot uita la ele cu dreamul ( CIFS ).La calculator nu prea am loc de feciorii mei........................
Toate cele bune !!!
:drinks: