-
@amorak
@amorak dm800 de care vorbesti, ori nu era original, ori nu avea dirvere noi. Originalele nu mai dau tune failed de la gemini 4.30 in sus (in cazul in care au semnal). Poate cel de care vorbesti tu avea tunerul schimbat. Eu am avut si clona si original, daca luam tunerul din original si-l puneam in clona nu mai dadea tune failed. Daca luam tunerul din clona si-l puneam in original atunci si originalul dadea tune failed. Deci ... atentie la "originale" ...
-
Tocmai "ai avut" , eu cred ca ambele au avut probleme de drivere, tipic maturitatii DM, asa ca lasa discutia cu tune failed fiindca nu se mai vede asa ceva. leagate de alte probleme sa vedem.Si aici ma refer probleme care nu le are si clona si originalul.
-
@amorak
Depinde si ce diseq folosesti,.. eu de curand am cascadat inca un diseq 4/1 si cel de 10/1 si mai apare cateodata tuned failed..dar f rar.. daca las doar diseq ul
10/1 merge fara probleme, cum zicea cineva de la gemeni.4.4 la mine..
-
pai era original verificat pe Dream Multimedia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , daca nici ei nu stiu...
-
Clona
De unde se poate cumpara o clona decenta la un pret mic ?
-
Poti incerca de aici :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
@calinut
Vezi ca are @resofty de vanzare un aparat, au luat 3 ca sa iese mai ieftin !
-
g
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Clona problema DVB-S2
M-am incurcat si eu cu o clona Sim 201, Bl 76, tuner rev.L3 si nu imi merg( face un fel de freeze continuu ) canalele HD in DVBS2. Cele HD in in DVBS sunt OK, la fel si SD. Am incercat pe mai multe LNB, crezind ca o fi tunerul mai putin sensibil , aceeasi pb pe canalele HD in dvbs2. Atunci am luat tunerul dintr-un DM800 original si acelasi rezultat.
Am incercat evident pe imagini diferite: GP 5.0, DreamElite BL76
Ceea ce nu am incercat e sa trec pe un BL 75 sau mai mic, ce ziceti ?
Mai aveti vreo ideea ce sa incerc, inainte de a-l trimite inapoi ?
-
Foarte interesant acest topic.Recitesc acum dupa ceva vreme acest topic si imi pun intrebarea cati din cei care au avut clone mai detin sau au trecut la o noua generatie.Interesant este ca magazinele care vindeau atunci astazi nu mai exista.
-
Stai numai linistit, ca aceste clone mai merg si acum. Cel putin cele care le-am cumparat eu la vremea aceea. Este adevarat ca nu le-am cumparat din RO, dar tot clone sunt.
Bineinteles ca originalul merge la fel.
Numai bine
-
si eu am o clona luata din China tot din acele timpuri... A trebuit sa ii schimb ventilatorul, in rest nu am avut alte probleme. Chestiune de noroc....
-
Fiecare cumpara dupa mujet cat il tine pung :D
IO LUAI CU SIM A8P SI ZBOARA.