Mgcamd 1.35 not working, using camd3 instead.
No other problems. Nice image.
Printable View
Mgcamd 1.35 not working, using camd3 instead.
No other problems. Nice image.
am testat noua varianta, sper ca e o varianta de test, e mai slaba decat AAF sau PKT, fonturile la DVB subtitle sunt mici (la AAF sunt mari), AGC nu functioneaza (la AAF da) si multe altele ... in concluzie varianta AAF e cea mai buna de pina acum, o recomand tuturor :cool2:
n-am avut ocazia sa o testez pe asta. Pkt e chiar buna...iar AAF e buna daca ai juma de kathy nu unu intreg.
Desigur ca e o varianta de test si suntem siguri de un singur lucru, nu va fi ultima.
Din ceea ce ai postat pot intelege clar doar doua din acele multe altele care nu au trecut testele tale si anume dimensiunea fontului la subtitrare, nu stim insa daca e vorba de DVB subtitle sau despre altceva, ar fi util sa ne dai mai multe indiciii. AGC-ul tine de driver-ul tuner-ului si nu putem sa intervenim decit cel mult inlocuindu-l cu unul mai vechi care avea rezolvata aceasta problema, sau sa asteptam pina cind cei care au acces la resurse nepublice vor rezolva problema si vor furniza versiunea compilata.
Nu in ultimul rind, ceea ce sper sa fie bine inteles, nu e vorba de o competitie intre echipe, e foarte reconfortant sa avem de unde alege.
Eu totusi inca nu inteleg un lucru , referindu-ma la posibilitatea sau facilitatea de subtitrare pt. prg. Sci-fi si Universal ( Hot Bird 13 E - Eutelsat ) si care pana in ziua de azi nu a fost rezolvata de nici una dintre echipe : AAF, PKT si RSP
Atunci pt. ce oare mai exista acele facilitati si pe E2 ( pe toate imaginiile ) , cand de fapt nu le poti folosi si culmea cu un receptor banal/clona ( da cu e1 ) functioneaza ireprosabil
Sant asa mari diferente intre scripturile care se ocupa de subtitrari , adica trebuiesc personalizate pt. fiecare prg. sau sant universale ?
Intreb nu sub forma unui repros ci pt. a ma lamuri pe mine sau in general , fiindca nu mi-se pare foarte logic ca un receptor care costa cat vreo 3-4 clone oficial sa nu poti beneficia de aceea facilitate
In plus chiar si pe softul original 2.02 , ultima oara cand acele 2 prg. se deschidea cu cartela AKTA , aceasta facilitate era functionabila insa pe E2 fiind in continuare nefunctionabila
Tu, ... nu intelegi multe ... .
Incearca sa iti dai cu parerea numai pe subiectele pe care le stapanesti bine si foarte bine.
S-a schimbat de 4 ori enigma de cand te plangi tu de subtitrarile de pe Universal si SCI-FI, probabil ca sunt neimportante.
Nu ai observat nimic bun la imagini:
-merg subtitrarile la englezi si italieni foarte bine,
-merg subtitrarile DVB foarte bine (fara Universal si SCI-FI pe care le potzi activa simuland o inregistrare de 1 sec pe canal)
-merg subtitrarile srt la divx-uri
asta la toate imaginile de Kathy actuale.
Ai testat Emuwatch, stii la ce foloseste?
Stii cum sa ai diacritice pe subtitrari SRT?
......
Ai observat ca merge sonorul pe HDMI si pe iesirea optica perfect?
si multe altele care s-au schimbat?
Stii de ce nu mai esti in RSP Enigma TEAM ? pentru ca nu ziceai nimic de imagini cand erau postate pe beta, dar le criticai cand hotaram sa le publicam!
AGC-ul ala nu merge de vreo 300 de ani... sau de 300 de GIT-uri.
Ma intreb despre care imagine aaf este vorba si ce git sau tdt era.
Cit o fi de veche...
Team AAF fierbe oaule tot in apa, nu in altceva, adica isi fac image tot bazate pe TDT.
Chiar nu se mai lucreaza nimic: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:20 ----------
Fara suparare ca nici eu nu m/am suparat, declaratia ta e chiar haioasa. :DQuote:
Originally Posted by cortorent [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu e buna ca e fontul mic si agc/ul mort si ...muuuuuulte altele...ghici ghicitoarea mea!
dupa o mica perioada de testare pot sa spun ca e o imagine foarte buna. treaba cu fonturile la sub DVB tine de gusturi. mie unul imi plac asa , mai mici.
Daca fontul subtitrarilor DVB e prea mic, rezolvarea cea mai simpla si la indemina tuturor, este sa se schimbe skin-ul, pe Default si sa vedeti atunci ce scris mare o sa aveti.
Am intrebat daca e asta o problema, intrucit nu cred ca ne-ar fi foarte greu sa introducem un script mai mult sau mai putin interactiv, prin care sa isi poata personaliza utilizatorii dimensiunea fontului, poate chiar si tipul de font.
Sunt lucruri care se pot face de catre cei care ne propunem sa invatam si nu sa luam chiar totul de-a gata, dar grosul proiectului este alcatuit din kernel si software preluat din svn-urile la care avem noi acces. Asa cum se poate observa si din denumirea imaginii, nu doar la noi, se poate urmari de catre oricine, versiunea git a proiectului public.
Observatiile constructive, pe cit posibil insotite de cit mai multe detalii referitoare la conditiile in care a-ti obtinut rezultatele nesatisfacatoare, sau chiar ecrane verzi (astea sunt ideal insotite de crashlog-uri) vor permite dezvoltatorilor amatori (si speram noi ca nu vor trece neobservate si profesionistilor) cu suficient de multe cunostiinte de detaliu, sa incerce cel putin sa le rezolve. Nu disperati, si daca vreti cu adevarat sa contribuiti, fiecare in masura in care poate, noi suntem deschisi si dornici de a ajuta, in masura in care ne pricepem. Pentru cei care vor sa aiba un receiver ce sa se ridice la pretentiile lor, au fost multi care pe buna dreptate au recomandat solutii la cheie, abonamente insotite de contracte clare, cu care apoi se poate trage la raspundere furnizorul.
Fiecare cu parerile/opiniile lui si vad ca nu ai retinut ceva nu sant lingusitor
Sa-ti mai aduc aminte ca la vremea respectiva criticam imag. rsp fiindca le-a ciopartit , pe motivul de instabilitate
Nu tu recunoastere partitii fat32/ntfs s.a , oricum am scris la general da vad ca te-ai aprins
Nici o prb. pt. mine in continuare , voi proceda ca si pana acum
Acolo unde nu sant critici , inseamna ca nu exista ceva constructiv
Am trait destul timp sub un regim unde trebuia sa-l lingusim , cred ca nu este cazul si aici
Imi cer scuze , dar cand sant provocat raspund cu aceeasi moneda
Cum am formulat eu prb. si cum mi sa raspuns , asta este
Rugaminte, se pot muta discutiile politice in alta parte?
Mario se simte mereu provocat cand cineva are o parere contradictorie cu a lui :)). asta e el, mai ales cand vorbeste despre lucruri pe care nu le-a trait, nu le-a testat. cand am dat de pamant cu AAF, lumina ochilor sai, ca nu are suport pl2303 integrat si newcs in panel, facilitati pe care pana si imagini din epoca de piatra a enigma2 pentru kathy le au, a luat foc, ca sunt eu nebun si cer tampenii si ca n-ar trebui sa ma iau de echipa X...pfff oare ce face el acum ?
Imaginea merge foarte bine... are niste lipsuri bineinteles dar se poate discuta in alta maniera, prin propuneri nu bulgari de noroi.
Am impresia ca tu ai vederea precum "calul" , daca ai fii citit cu atentie nu al facut referire directa la imaginea rsp , ci la toate ( aaf, pkt, rsp ) si care la mine au acelas rezultat = 0 , legat de prb. expusa
Insa daca am adus in discutie o prb. , mi-se "scoate" ochii cu altele si de aceea reactionez ca atare , unde este buna din punctul meu de vedere "jos palaria" indiferent de echipa/imaginea respectiva , dar unde am intampinat prb. am incercat sa aflu o rezolvare/logica nu sa fiu apostrofat de nu stiu ce alte chestii
Nu in comparatie cu tine care daca ai avut niste prb. ai numit-o repede "jaf" , eu chiar daca am intampinat prb. de fiecare data nu am numit-o totusi "jaf"
Deci cred ca ar trebui sa vii cu mai mult rationament cand incerci sa "ataci" o persoana
In plus aici se discuta despre imaginea rsp si eventualele ei prb. nu despre imaginii aaf , sau iti place "ghiveciul" ?
incepi cu:
" Am impresia ca tu ai vederea precum "calul" , daca ai fii citit cu atentie nu al facut referire directa la imaginea rsp , ci la toate ( aaf, pkt, rsp ) si care la mine au acelas rezultat = 0 , legat de prb. expusa "
si apoi inchei cu:
" In plus aici se discuta despre imaginea rsp si eventualele ei prb. nu despre imaginii aaf , sau iti place "ghiveciul" ? "
si cu asta imi inchei pledoaria!
omul se contrazice singur. pai daca vorbim doar de rsp aici...ce dracu pomenesti de pkt si aaf si apoi ma acuzi pe mine ca imi place ghiveciul. oi fi avand eu vederea precum calul dar tu suferi de Alzhaimer daca incepi cu o idee si termini cu alta total contrara ei.
Domnilor disputa de care ati amintit, cea legata de calificarea un pic prea plastica si acida a unei imagini si unei echipe de inimosi, s-a incheiat daca va amintiti cu inchiderea acelui thread.
Lasati apelativele si aprecierile unora fata de ceilalti intr-o nota de civilizatie, altfel ajungem la alte masuri de desciplina conforme cu regulamentul.
Reveniti va rog on topic. Cel mai probabil ca se va face curatenie si in acest thread pentru ca s-a cam intrecut masura.