De unde stii ca aveai mac de original?De unde l-ai citit?
Printable View
De unde stii ca aveai mac de original?De unde l-ai citit?
Este scris pe aparat alaturi de model,serie ; prin telnet 192.168.x.x /ifconfig sau cu menu/information/hardware.peste tot identic 00 09 34 xx xx xx
Hmmm,curios.Acum daca tot te-ai antrenat cu jtag de ce nu pui mac-ul care a fost (zici ca era cel de pe carcasa) si dai restarturi sau opresti conserva din butonul de pe telecomanda de mai multe ori sa ne lamurim.Daca nu scrie si tu macul ala pentru cine are timp sa testeze.
bomba de la gemini este cu ceas ? daca sunt probleme cine a mai patit-o sa ne spuna si noua , si sa ne apucam sa schimbam imaginea daca este cazul.
Hai moo ce naiba?Chiar crezi varianta asta?Gemini 4.70 e aparuta de 5 luni.Daca era sa fie ceva crapau cel putin 10 receptoare pana acum.Dar ca sa mai bagam putina adrenalina....si sa atragem atentia cu ce jtag-uri facem noi chiar si la un receptor fara conector pentru el...ce sa mai...frumoasa lucrare!!!
Normal,cum credeai altfel!
Astept inca acel mac original atacat de bomba,acum daca tot nu ii foloseste nu vad de ce nu il poate publica.Asa poate lamurim odata legenda macului original atacat de bomba.Nu stiu de ce am o presimtire ca nu o sa vedem noi niciodata acel mac.
Inca ceva: la clone nu pusca macul de pe carcasa cu cel din telnet,dar daca spune el ..... Banuiesc ca vom primi o replica de genul "voi va dati mari","va legati de cei care testeaza si muncesc",etc.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ok.Saptamana viitoare daca am timp o sa testez.