salut
multumesc de raspunsuri
am vorbit cu cei de la terfin si au spus ca imi trimit ei una astazi
sa vedem cum o adaptez,au spus ca e in forma de T
o sa revin cu poze
Printable View
salut
multumesc de raspunsuri
am vorbit cu cei de la terfin si au spus ca imi trimit ei una astazi
sa vedem cum o adaptez,au spus ca e in forma de T
o sa revin cu poze
chiar ca m-ai facut curios!Code:au spus ca e in forma de T
salut
n-a venit astazi,sigur o sa vina maine,sa nu trimita de ofset,i-am spus ca este parabola
poate imi fac timp sa pun poza de la mine sa vedeti ce sistem curios am eu doar doua mansoane de cauciuc
dar e drept ca e un offset de fibra si nu l-am mai ingrijit de vreo 5 ani
salut @ adimosu cam asa arata un suport T de la TERFIN dar este pentru antena offset [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
uite cum e la mine , dar a mea e offset
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si cam neingrijita de vreo 5-6 ani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut
nu mi-a venit nici astazi montura polara,dar am comandat la tehnic b
o sa o adaptez pe aia, o sa modific clemele de fixare
salut
astazi mi-a venit montura de la terfin ,dar am crezut ca nu mai vine si am cumparat si de la tehnic b
intrebarea este care sa o pun
in poze este montura de la terfin iar cea de la tehnic b este mai jos
dupa poza montura pare cam nefiabila, arata bine fizic, dupa prima ploaie sau zapada intepeneste. nu mai spun ca am mari dubii atunci cand bate vantul!
pentru poze este o montura foarte buna, foarte aratoasa, dar eu as folosi o montura eficienta!!!!
nu mai descuraja omul , ai avut tu aceasta montura? de spui ca intepeneste dupa prima ploaie?
nu am avut- de la telectronics buc am gasit o montura f.buna, fara joc si solida
Din poza apare ok montura din poza, daca respecte curba atunci e foarte buna. Cat mai simpla atat mai buna. Partea ca se intepeneste nu prea cred cai asa, se pune vazelina si montura va merge mersi si bine mult timp. Daca nu invati motorul (actuatorul) mult timp (luni de zile sta nemiscat) atunci ai sanse sa se defecteze (intepaneasca) actuatorul.