-
Mda... in sensul asta am avut si eu parte de cateva mari pacatoase si nu ma pot plange, pot sa le-o spun ca si lauda de data asta nu ca si plangere... mai degraba un compliment cum ca sunt pacatoase. :dance:
Regula 12? Ce-i aia? :D (te rog nu ma bate!)
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te incadrez la userii incepatori.:)
Cu pacatoasele alea mi-ai adus aminte de pitzipoanca.org.M-am spart de ras.
Ca sa nu dam exemple din viata noastra ne uitam in alta parte.Uite una sfanta care eu zic ca vrea sa fie "sanctificata" [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Si pe acolo mai sunt cu nemiluita,sunt si multe proaste,dar una pe alta nu se exclud.
-
Pfff... incepator?? Ok... asta e... imi merit soarta. :D
Fatuca aia nu stie pe ce lume traieste... si din pacate sunt multe ca si ea... si nu neaparat ca ar fi proaste sau prost crescute ci pentru ca majoritatea nu au pe cineva sa le indrume in viata asta... cand vad astfel de faze, desi ar trebui sa rad, nu prea imi vine...
Oricum, site-urile de acel gen, si nu numai, profita din plin de pe urma acestora... si nu fac decat sa amplifice "fenomenul"... nu prea pot sa spun bravo lor!
-
Ba eu zic ca stie pe ce lume traieste,doar ca spre deosebire de altele care macar isi tin gura si nu isi pun poze pe net,astea sunt atat de proaste sau "le mananca rau" incat se pozeaza si isi arata adevarata gandire din plin.Important e sa il prinda pe prost.
Daca noi barbatii cel putin spunem direct ce gandim,la femei dupa cum vezi numai alea chiar batute in cap se dau de gol.Celelalte incearca sa mentina macar o aparenta de decenta.
Site-ul de mai sus nu e de vina cu nimic,pozele si comentariile din ghilimele sunt preluate de la proaste de pe hi5.Uite inca una de care mi-a placut [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si cu schimbatorul ei de viteze e super tare!Pacat ca sunt si copile care de mici se comporta in halul asta.
Cat despre educatie ... lasa ca nu are legatura.Am avut odata ocazia sa aud niste femei educate si chiar bine inaintate in varsta discutand diverse intre ele.Mda,nu mai zic nimic.
-
Code:
Oricum, site-urile de acel gen, si nu numai, profita din plin de pe urma acestora... si nu fac decat sa amplifice "fenomenul".
Ai perfecta dreptate XVanish!
In Romania nici nu se poate pune problema , femeile sunt mult mai pacatoase ca barbatii.Dorinta de a epata cu nimicuri nu are limite de ex ma intreaba o vecina de 12 ani cum ii stau cizmele noi (de 30 ron) si ii raspund ca vine sa vomit pe ele asa de grozave sunt :DSitul pitipoanca arata doar ce femei vor deveni vrand navrand viitoarele prietene, sotii, mame etc.Si sa stiti una si buna: pitipongismul nu trece cu varsta ,chiar se amplifica in timp!
-
Mda... aveti amandoi dreptate intr-un sens sau altul... dar prefer sa ma abtin acum si sa nu continui un subiect interminabil si fara sens... oricum nu putem schimba lucrurile so... why worry!
-
discriminare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
vezi unde se ajunge daca nu sant femei pe forum,ia mai aduna si tu ceva si adu le pe acilea:)
-
daca e vorba sa adune femei, le vrem pe toate:D
-
mai horatyu cum te lipesti tu de femei:)mi e de ce nu mi ai multumit mai sus unde am zis ca o da ti in discriminare,hmmmm:clap::clap:
glumesc hory:)
-
Discriminari sunt peste tot,in unele domenii legat de femei si in altele de barbati.In relatiile directe intre cele doua parti nu vad ce discriminari ar fi,barbatii cauta ce cauta si o recunosc,femeile cauta ce cauta si nu prea recunosc.Cum e cu fatucile care pozeaza in chiloti si care declara ca ele de fapt cauta "un iubit destept,frumos si sensibil" cand de fapt e clar ca ele se folosesc de frumusete pentru a prinde pe un prost cu bani,indiferent de cum e,cum arata si cati ani are.Bineinteles ca sexul nu are importanta prea mare,dar ea pozeaza dezbracata probabil doar pentru ca nu avea bani de haine.
Ca pozeaza dezbracata e foarte bine,doar ca daca noi barbatii zicem "ce bucata buna" pentru ca e clar ca suntem atrasi sexual multe femei sar ca arse.Pai atunci nu mai poza in fundul gol.Daca totusi pozezi trebuie sa stii la ce sa te astepti si la cum sa fii tratata.
La fel e legat de orice femeie,daca se "tuneaza" inseamna ca vrea sa atraga,daca vrea sa atraga inseamna ca vrea ceva,poate o mananca ceva.Stiu ca raspunsul e "nu,eu vreau doar sa arat bine".Corect,intentia de a arata bine e pentru a atrage sexul opus,iar daca totusi femeia sustine ca de fapt nu e asa ori minte ori e atat de proasta incat nu isi da seama ce face.De obicei prima varianta e corecta.De aici si un plus la pacate fata de barbati,minciunile si fatarnicia.
Asta e iar discriminare?Poate fata de barbatii care rar reusesc sa se foloseasca de frumusete in viata.
-
zmeura daca nu stiai iti scriu ieu!
femeile se impart in 2 categorii :
1. femei care mor dupa scula
2. femei care fac tot posibilul sa ascunda faptul ca mor dupa scula
Code:
poate o mananca ceva
sigur o mananca
Egzista mai demult si un banc foarte reusit , poate unii dintre voi l-ai si auzit:
O femeie de 35 de ani e prinsa in flagrant de tata-so cu un vibrator in pasarica :
-Ce frasu faci fato?
-Uite tati am 35 de ani , sunt fara barbat, si trebe sa-mi alin si eu mancarimea!
Tataso nu zice nimic si pleaca
AII-a zi vine fata la 4 acasa de la lucru , intra in casa si ramane socata!Tataso sta la masa , iar pe masa e vibratoru , o sticla de gin si 2 pahare.Zice socata fata:
-Ce faci tati , ai inebunit?
-Care-i problema fato ?N-am voie sa beau cu viitoru ginere?!:D