Hello Petter36,
Write in spanish :).
Printable View
Hello Petter36,
Write in spanish :).
Eu nu am avut niciodata pretentia ca as fi un mare as in ale receptiei satelit si tocmai din cauza asta am sa scriu o singura data in acest topic, indiferent de ceea ce se va mai scrie in continuare.
Am participat la traducerea Enigma 2 PKT pt IPBox si NU am copiat pe nimeni! Imi asum toate greselile pe care cu siguranta le-am facut si astept corecturile necesare!
haber zildan, en que te basas, que el equipo hdtv.eu a copiado robado tu trabajo? en la traduccion de la enigma? estamos trabajando desde enero, febrero, cuando yo, me puse en contacto con Lareq, del equipo PTK, para que incluyeran el idioma rumano, yo aqui, y en mi foro te mande mp-s, para pedirte ayuda, al cual, no te disnagte el contestarme,no lo entiendo? lo hice, ya que hasta el dia de hoy respetaba tu trabajo, a favor de la lengua rumana. te pedi ayuda pensando que lo podias hacer, ingnorante yo, que supersonic y otheitis son capazes, como han demostrado, de hacer la traduccion!. en fin, no me gusta nada nada esa forma de acusar de plagio, ya que aun todavia estan trabajando por mejorar el idioma.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
en fin para que no halla mal entendido, te lo pongo en español, ya que el ingles, y el rumano no es lo mio.
y añado; has preguntado a los interesados, antes de lanzar acusaciones?
M-am oferit nu o dată să ajut RSP Team, am fost ignorat. Mă intreb cine nu "conlucrează"?Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bravo baieti,probabil asta e rasplata voastra pentru @zildan.
Acum reveniti ontopic,spalati-va pe cap cu traducerile.Terminati cu "romanismele".
PS:Atentie la clonare,deja ce faceti aici e prea mult!Mai ales cei "straini".Ceilalti calcati ca pe oua ca se termina rabdarea,eu nu ma mai lupt cu clonele,gastile formate in jurul unora,thanks de pe clone si atacuri mizerabile.Ce faceti voi e mizerabil!
dezarhiveaza-l cu WinRAR :pQuote:
Originally Posted by inocentul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bla.tar.gz -> bla.tar
fratilor la o privire sumara parca semanam cu cei din CASA POPORULUI :cheers:
@pacala -multumesc ,am reusit sa pun imaginea E2 cu ABCOM E1 27/10/2009 in flash,asa probabil dezarhivezi tu.
cine incearca si nu reuseste ii pot arata.
Bineinteles
si tot cu WinRAR schimb si satellites.xml direct in arhivele.tar.gz :p
Poate lucrati impreuna si faceti traducerea aia cu adevarat in Romana,ca romana are si diacritice.
Hai sa zicem ca pe forumuri si chat-uri nu scrie nimeni cu diacritice,dar la un meniu pentru un receptor ,sau pentru orice alt aparat ,ar trebui.
Eu stiu ca ati fost presati de timp,dar totusi nu ati apucat sa modificati din "Disk" in "Disc"?
Si e bine ca au apelat la romani sa faca traducerea si nu la cineva care sustine ca stie romana.
Ca asa fac chinezoii pentru Multimedia Players si in meniul romanesc in loc de "Play File" ai sa dai peste "Joaca Fisierul" sau mai rau "Joaca Fisa".
Ei,cauta fisa ca nu merge cu monede......
Eu zic sa nu va certati ca in 3 luni oricum uita lumea cine a facut traducerea,si atunci pot sa zic ca am facut-o eu :oops:
Sa traiti bine!Pardon......,bine ca mai traiti!
Din pacate diacritice nu se pot pune pentru ca nu le recunoaste si apar niste ciudatenii de litere in locul lor.
Multumim pentru critica constructiva. :) Data viitoare o sa iasa mai bine.
Thanks!! :doctor:
uite un exemplu mai adecvat :Quote:
Originally Posted by vasconi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
<< Scan from NIT >> = << ON >> / << OF >>
tradus
<< Scanare Retea >> = << Inchis >> / << Deschis >>
logica mi-a spus <<ON>> = <<Inchis>> ; => rezultat = Tzeapa ( adica sint viceversa )
Ca sa nu ajunga in balarii , folositi cu incredere RomGleza :p
vascone vezi ca Disk e foarte corect. Indiferent ca limba Disc e folosit pentru CD/DVD,iar Disk pentru mediile de stocare gen hdd sau usb flash. iar in cazul prezent nu poate fi vorba decat de Disk in acea parte a menu-ului.
Salut, am facut toti pasii, pana la inclusiv "Oprim receptorul din spate, apasam butonul 5 de pe telecomanda" dar receptorul ramane in afisajul de "Booting" mult si bine. am incercat de 3 ori, de fiecare data la fel, ramane blocat in "booting". Ma juta cineva cu vreo idee, un sfat?Quote:
Originally Posted by nicusoft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merci,
Rocco
P.S.
Am IPBOX 900HD cu NLB - 10513.