nu inteleg,vrei sa modifici numele satelitului sau a unu program?
Printable View
nu inteleg,vrei sa modifici numele satelitului sau a unu program?
deci intru cu dreambox control
modific denumirea canal
dau restart
intru si vad denumirea canal modificata...
dupa 3-5 sec se schimba den canal la cea initiala...
probail se face un autoupdate
cum blochez asta?
cristi
nu stiu daca retine modificarea cu dcc,incearca cu dreamboxedit,modifici dai save reincarci lista in dream,vezi sa o faci bine ptr ca trebuie dat clic de doua ori pe reload,ai un how to la sectiunea dream ptr incepatori
Well, ma tot chinuia "Service could not be found asta" de cand am luat DM500, aparea frecvent la schimbarea programelor si in timp ce ma uitam la un film, fara a face nimic cu receptorul. De obicei crestea si BER in acele momente.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am incercat intai sugestia ta cu scanarea, dar nu am vazut nici o imbunatatire semnificativa (asta nu inseamna ca nu exista situatii cand se aplica). Am verificat si toate conexiunile si mufele.
Problema a fost alta. Am schimbat switch-ul Best Germany Diseqc 2.0 4x1 cu un Diseqc 2.1 10x1, am setat DM500 sa foloseasca Diseqc 1.1 si totul merge OK acum, chiar cu liste luate de pe net - mie imi plac listele ENF de aici de pe forum.
Switch-ul 2.0 4x1 merge momentan pe Kathrein fara probleme. Cred ca e doar o incompatibilitate ciudata.
Concluzia (ca sa revin la subiectul thread-ului): se pot folosi liste de pe net OK. Daca apar erori "service could not be found", incercati intai o scanare proprie de canale, daca nu se rezolva incercati sa schimbati switch-ul.
deci poate nu ma fac inteles:Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
folosesc Dreambox edit: intru de exemplu pe un program care se cheam 7601 de pe Sku uk - modific denumirea in Home dau save se proceseaza
dau export to DM; se proceseaza
dau restart enigma, intru pe prgram scrie HOme
dupa 10 sec denumirea redevine 7601
Cum impiedic asta? sa ramana HOme ???
Depinde ce imagine folosesti, pentru PLI@Jade procedezi asa:
menu -> setup -> satellites & transponders -> disable background scanning
folosesc nabilo v0.12/dm800
nu am asa ca tine... are cineva nabilo?
Luati in calcul ca si LNB-ul influenteaza frecventa
Da.LNB-ul influenteaza chiar mai mult decat crezi.Am avut un Alps care si-a facut treaba un an foarte bine.Culmea ca dupa un an am inceput sa am BER-ul mare,semnal mai mic pe unele TP-uri si nu am stiut cauza pana cand am schimbat LNB-ul.Asta dupa ce am schimbat cablul,verificat mufe,etc,etc,...!
Respecte!Quote:
Originally Posted by cristimate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sincer eu unul nu am incercat asta,insa s-ar putea ca cele fara denumire de post sa nu accepte asta,deoarece cred ca-si fac singure "update"
Incerca sa faci la un program cu denumire,oricare,si apoi vezi cum se comporta.
Posibil sa nu se poata face aceasta modificare.Insa nu as putea sa zic exact.
Bafta!
se face modificarea oki apoi revine;Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e dintr-o setare - sa nu mai modifice ca la PLI; dar care?
Salut
cine ma poate ajuta si pe mine cu o lista de canale pt. dm 500 pt dth Romania
MULTUMESC