Re: Echolite 790 zgomot pe sunet
este o problema hard la acest receptor pe partea de sunet. Ma refer la acel brum, insesizabil daca nu stii despre ce este vb, in timpul functionarii, nu cel din st by, care este criminal daca folosesti un sistem audio. Rezolvarea este un condenstor electrolic de 100 mF pus pe filtrajul audio al acestui rec. Eu am rezolvat asa la primul rec 790.
Quote:
este o problema hard la acest receptor pe partea de sunet. Ma refer la acel brum, insesizabil daca nu stii despre ce este vb, in timpul functionarii, nu cel din st by, care este criminal daca folosesti un sistem audio. Rezolvarea este un condenstor electrolic de 100 mF pus pe filtrajul audio al acestui rec. Eu am rezolvat asa la primul rec 790.
felicitari
eu l-am sesizat desi nu am sistem audio ,de aceea nu e chiar asa de deranjant
Vreau insa sa te rog sa postezi "aceasta veste " si pe topicul cu propuneri pt echipa Echo poate o rezolva din soft cumva
@BENIX: poti sa pui o poza sa vad si eu unde se lipeste condensatorul respectiv? multumesc.
Oare chiar nu se poate face nimic cu "fasaitul" asta ? Am echo 771 si pana acum nu era chiar asa deranjant, dar l-am legat la un sistem audio si la volum scazut e dezastru.
Am si eu aceiasi problema ca si tine dar diferenta dintre noi este ca mie mi se strica sursa frecvent. Pana acum am reparato de 4 ori
salut,am si eu 791 si tare ma deranjeaza problema asta cu sunetul mai ales la volum mic.Nush daca fasaitul ala enervant se poate rezolva doar cu un condensator electrolitic.Nu pare un brum de 50 de hertz.Asteptam vesti de la cei care au incercat nu de alta dar mai am garantie si nu l-as desface inca .
@adrianjwf oare nu se potriveste sursa de digi?CAM ACELEASI TENSIUNI AR TREBUI SA LE AIBA NU?