da asta asa este, totdeauna cei care au bani i-au facut pe smecheri cu bani
Printable View
da asta asa este, totdeauna cei care au bani i-au facut pe smecheri cu bani
Depinde din ce punct de vedere va uitati. Un exemplu, stiu un italian care plateste pentru sharing insa el e in avantaj. Se uite la sky doar cu 12-15 euro pe luna la paketul full iar daca lar plati el ar costa in jur de 60 euro pe luna.
Deci nu doar cei care au servere profita, eu zic si cei care platesc, plus ca nu doar sky vede, merg multe. Acuma la romani nu e asa de scump abonamentul ca in strainetate asaq ca la noi nu e profitabil.
PAI CU SPORT,MILAN,INTER TOATA SERIA A platesti si mai mult daca nu gesesc in jur de 95 eu pe luna
Eu vad problema asa :
1. Daca nu vrea schimb si imi cere bani pentru o linie = Pay Server 100%
2. Daca nu imi cere bani si facem schimb, dar userul lui ma rupe in cereri poate fi Pay Server ( nu pot fi 100% sigur), si pot frumos sa intrerup schimbul.
Cum imi dau seama daca sunt multe cereri ?
un program are in medie 5 secunde / cerere. 1 minut = 12 cereri, 1 ora = 720 cereri. Asta ar fi normal daca omul s-ar uita la un singur canal. Daca zapeaza .. sa zicem 1 canal pe secunda atunci are 60 cereri /minut sau 3600 cereri/ora. Orice client care are mai mult de 3600 ECM request este foarte probabil payserver. Si chiar daca nu este asa nu va recomand sa contunati sharele cu acel peer.
Ca un server care are peste 100 de lini C, este obligatoriu pay server este o prostie.
Si in final ca e sau nu pay server ma afecteaza numai daca imi rupe mie serverul. Ca se foloseste de cardul meu ? Pai eu nu ma folosesc de al lui ? E incert si o discutie interminabila aici.
La buna vedere .. si nu uitati OSCAM e viitorul :) .
Eu unul - spun ca parerile cu Payservere - sunt diferite
si eu m-am gindit sa i cer la o cunsostiintza 20€ / luna ptr. ca este Client la mine
Asta NU inseamna ca sunt Payserver- cred ca ma stie unul si altul cite carti am
am o cheltuiala la cartile abonate in jur de 75€ / luna - si consider daca eu am cheltuieli sa aibe si EL parte
Nu mai vorbim - cit au mai costat Samrgourile - de ex.
:sorry: asta este parerea mea
Abonamentul la Sky Italia complet.... ma refer toate optiuniile ce se pot pune... este urmatorul -
Mondo+Cinema+Sport+Calcio este 69 de euro
7 Canale Speciale- Milan Ch, Juve Ch, Roma Ch, Inter Ch, MotoTv, Caccia e Pesca si Classica a cate 8,72 deic alti 61 euro
Sa nu uitam si de SkyPlay ce costa 6.50
Deci in jur de 150 de euro asta fara....
XXX deloc... dar nu e problema este contotv ... ce costa in jur de 50 de euro pe luna (contotv este o televiziune aparte dar sunt in colabolare cu sky)
sau daca nu se cumpara pe primafila (sunt destule si nici nu costa mult 5-6 euro filmul) sau te abonezi la ei la hot club si dai nu stiu cat ca ma ia durerea de cap la cat am deja de platit....
deci concluzia...
in afara de faptul ca au multe HD (bine skycalcio eu nu las pune doar 2-5 meciuri HD la saptamana restu doar sigla cand o sa fie) trag concluzia ca DIGI nostru e mult mai tare si de 15 ori mai ieftin!!!!
Digi deocamdata e ieftin, full 10 euro, dar sa nu uitam ca dolce la inceput a fost la fel apoi a inceput sa scumpeasca.
Poate politica digi de ieftin si mult (bun nu pot spune peste tot) da roade.
Crezi ca daca ai da linie digi full la 1 euro/luna nu ai avea clienti? Alti cer prin sms bani, ca doar investeste si el ceva.
Dar oameni pasionati de satelit(exemplu: zmeura care de craciun anul trecut ma invata sa pun DCC in calculator sau radulea cum se extrage bk si rsa) , mai rar sincer.
Pana la urma fiecare cu bisnisul lui...ca deh, fiecare pasare pe limba ei canta si piere.
Un payserver bun e asa:
-iti da un anumit numar de carduri local,in nici un caz un numar aberant de carduri care nu se vand nici inafara tarilor de origine (full Europa,ca la noi).
-iti da cardurile doar pentru tine si nu are nevoie de localul tau.
-inainte de publicarea fazei cu fake local in cccam dadeau linii newcamd.Restrictionarea userilor pentru a nu exagera cu impartirea liniilor era prin <rate> in newcs.
Payservere care profita:
-folosesc cccam.Nu am nimic cu acest emu,dar se stie ce se poate face cu el.
-ofera toate pachetele din Europa.Dupa parerea mea aproape imposibil.
-cer reshare sau linii din newcamd (N).Asta dupa ce mai si platesti.
Impartirea unui abonament de catre mai multi useri nu ar fi condamnabil,dar linia intre cei care fac asta ca prieteni si cei care profita e foarte subtire si greu de definit.Daca s-au adunat 4-5 prieteni si au facut asta foarte bine,nu vad de ce trebuie sa mai racolzee altii pe forumuri,decat daca nu vor sa faca si profit.
abonamente preturi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :dance:
Mai usor cu postarea DNS-urilor, daca din greseala omu ala nu e vinovat si tu ii postezi dns-ul, poate avea belele.
Apropo de 9 linii de server si 300 F-uri, daca cei 300 se uita la aceleasi posturi (provider) poate sa mearga bine si cu 9 linii !!!
Am gasit pe eurocardsharing si un roman care vinde dm cu linie de sharing inclusa sau 25 ron/luna; mariusclaudiubn - cccamro.dyndns.xx
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Odata cu trecerea gigi in n3 se pare ca vanzatorii de receptoare cu key se vor orienta spre sharing. Asa ca aveti grija cu cine faceti schimb in urmatoarele luni.
Incercati sa mai dati cu ochiul si aici;
Mai avem unul cu 10 euro pe luna plugaru.dyndns.xx
Pe mine m-a intrebat cineva cu cat dau linia ...receptorul lui era doar client si de asta , nimeni nu facea schimb cu el . Am refuzat .
Sunt foarte multi in ultimul timp.
Parea mea , e normal sa platesti ca sa vezi , abonament oficial sau sa imparti un abo cu persoana care detine cardul .
Sunt totalmente impotriva celor care fac din sharing o afacere , o sursa de venit.............
:drinks: