ochelari gasiti pe okazii cu 5 ron bucata de carton. E bine sa luati ambele variante.Exista si varianta mai eleganta la 15 ron, si pt cei cu ochelari de vedere, doar lentila care se atasaza pe ochelarii vostri.La magazine sun dubli la pret.
Printable View
ochelari gasiti pe okazii cu 5 ron bucata de carton. E bine sa luati ambele variante.Exista si varianta mai eleganta la 15 ron, si pt cei cu ochelari de vedere, doar lentila care se atasaza pe ochelarii vostri.La magazine sun dubli la pret.
Canalul austriac Servus TV a inceput să transmită anumite programe in 3D, utilizand sistemul anaglif galben-albastru... :clap:
La fel Uniunea Europeană de comunicaţii (EBU) organizează un shir de shedinţe cu genericul DVB Project, in care se analizează trecerea la 3DTV.
Deci lumea e pusă serios să investească in tehnologiile 3D... :clap: :clap: :clap:
P.S. Aprovizionaţi-vă din timp cu ochelari 3D de toate felurile, ca vor costa o groază de bani!!! :D :clap:
Putin offtopic...
Webcam 3D Minoru = 80 euro
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Respecte!
Pentru cei care doriti sa vedeti,macar de proba,cum se vede in 3D,se poate pe EuroBird 9A(9.0E)
3D-Test
Datele de receptie sunt: Frequency:12303
Symbol Rate:26400
Polarity:V
FEC:2/3
este vorba de un canal free rusesc cred si doar e promo
si:
3DSatTv:
datele sunt: Frequency:11747
Symbol Rate:27500
Polarity:H
FEC:3/4
Cred ca e vorba de un posibil canal sportiv.
Va puteti uita la ele,daca evident aveti si ochelarii necesari.
Bafta!
ca sa vezi programele de pe 9e iti trebuie ochelari mai speciali cei de carton neavand nici un efect
cele de pe 9 grade cred ca sant in mpeg 4 daca nu ma insel deci nu poate fi receptionat de catre toti,incercati cel de pe turksat--3DTEST
eu le receptionez ecranul e impartit in 2 imagini si trebuie ochelari care sa suprapuna cele 2 imagini in una singura
Sau fara ochelari dar cu tv 3D care este 2300 euro si nici nu te mai dor ochii ca la ochelari
Luminati-ma!
Trei posturi 3D pe sateliti. Atat am gasit eu. Pe 42E si 9E.
Pe turci e clar: red-cyan. Pe ceilalti,atat3D-test(platformahd) cat si 3DSatTv sunt "imagine dubla" despartite sau nu la mijloc pe verticala de o dunga.
In al doilea caz,ce ochelari se folosesc? A mai intrebat cineva asta.
Merci!
Te uiţi cu ochiul drept la imaginea din dreapta şi cu stangul la cea din stanga, sau cu ochelari speciali. Uitaţi-vă aici un sait util şi in sensul acesta, a tutorialelor de vizionare 3D:
Panasonic Corp. va deveni primul producător de televizoare 3D. Pe data de 23 aprilie 2010 compania va incepe comercializarea noilor TV 3D Full HD.
Premiera modelului din seria Viera P50VT2 şi P54VT2 (50" şi 54") va avea loc in Japonia. Aceste televizoare (cu ochelari speciali in complect), se vor vinde iniţial la preţul 430 000 Yeni ($4800) şi 530 000 ($5900). In toamnă astfel de TV 3D vor apărea şi in SUA. (Interesant in Romania cand vor apărea)
Producătorii de tehnică intenţionează să declare anul 2010 anul televiziunii 3D. Se aşteaptă ca noua tehnologie să recupereze cheltuielile acumulate din vanzarea televizoarelor simple.
La expoziţia CES 2010 din luna ianuarie, afară de Panasonic, televizoare 3D au prezentat Sony, Samsung, LG şi Toshiba. Panasonic intenţionează să emită 3 canale 3D incepand cu luna iunie pentru a spori vinderea TV 3D. Sony transferă in format 3D filmele vechi, tot in sensul acesta...
Cum pisici sa recupereze cheltuielile pierdute cu TV-urile normale cand cel mai ieftin model e la 4800 de dolari adica 144 milioane lei vechi? Astia sunt culmea... cine pisici o sa le cumpere la pretul ala? Eu unul sigur nu. :agresiv:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Fa-ti singur ochelarii 3D!
pffffff profund dezamagit,o fi teapa comenzile aste pe net,o fi 3d asta o mare cacaleala,ma rog din punctul meu de vedere.am facat comanda la doua tipuri de ochelari mangeta si cyan,am adunat materiale 3d la calitate inalta si am asteptat sa ajunga ochelari si iacata ca au ajuns.curios repede i am pus pe ochi si am avut o dezamagire totala,nu de bani(vreo 50 lei)ci de efectele pe care ....nu le am vazut,tot ce vad sant cele doua culori,nu tu film color,nu te efecte(parca la mangeta mai era ceva)
aceasi problema si pe programele depe satelit
acel rosu ma inebunit de cap,iar cand pun ochelari acel rosu imi perturbeaza toata vederea
mda mangeta e bun,mi a placut calatorie in centrul pamantului dar ce i cyan raman la aceasi parere:)