-
E bine cum ti-a recomandat @pacala68 pentru update la transponderi. Salvezi si dezarhivezi in folderul Transpoders din ProgDvb peste transpoderii vechi. Daca vrei o actualizare si mai apropiata de data in curs, dupa parerea mea, cea ma buna adresa (avand in vedere ca ai si obtiune pentru limba romana ) este [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Alegi un satelit din iconurile de sus si bifezi GLOBAL in ideea ca vei dori si frecvente pentru download offline. Dai click si dupa ce iti apare pagina cu satelitul dorit ai sa vezi ca sub numele lui e un tabel. La acel tabel alegi pozitia a cincea din stanga si dai click pe iconul de sub ".ini" .Salvezi pe desktop sau chiar in folderul cu ProgDVB X.XX \ Transponders. Apoi ii dai scanare la acel satelit. Nu e o problema ca iti scaneaza si transponderi de la satelitii vecini ca pozitie orbitala. Important e ca antena ta sa fie reglata cu prioritate pe un satelit dorit de tine. Daca ea nu e reglata prea bine pe acel satelit sau daca unii transponderi ai satelitului invecinat sunt suficienti de puternici, vor aparea si ei la scanare. Bine, exista si posibilitatea de a pune un suport pentru mai multe lnb-uri la o singura antena astfel ca pe o pozitie fixa pentru un satelit poti avea semnal si de la vecinii acelui satelit. Dar astea sunt mai de perspectiva pentru tine. Mai intai sa treci de faza cu reglarea antenei si cu receptia programelor cu ajutorul softurilor specifice, in speta ProgDVB, dar mai sunt si altele. Daca n-ai inteles, sa vad daca gasesc eu un how to pentru ProgDVB la mine in calc, dar sunt si pe net daca o sa cauti cu google.
-
O prezentare excelenta de instalare a ProgDVB precum si multe alte lucruri interesante se gasesc chiar pe acest forum: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
-
Din testarile pe care le-am facut am ajuns la concluzia ca antena e pozitionata pe Amos si pe Atlantic Bird(am cautat pe net si imi prinde posturi de pe ambii sateliti).O sa incerc s-o pozitionez pe Hot Bird.In progDVB pe langa posturile TV,radio,mai imi arata si unele cu un simbol patrat verde cu cerc verde in interior(de ex.01 02 12 94) ce inseamna aceasta? Va rog sa-mi explicati si mie cum se face download de date si ce setari trebuiesc facute.Multumiri
-
Acele semne sunt pentru transmisiile de date Chestia aia cu insiruirea de cifre s-ar putea sa fie pentru update-ul unor receivere de satelit. Pe tine s-ar putea sa te intereseze acele semne la un moment dat cand vei dori sa faci download offline. Cu ajutorul lor si al unui modul special pentru ProgDVB numit PidScanner vei putea afla pe care din acele transpondere marcate cu semnul de care pomenesti vei putea face download offline. PidScanner gaseste pid-urile active pentru tarnsmisii de internet. De exemplu, la satelitul de la 5 V ai providerul DIVONA pe care probabil l-ai gasit la scanare (11538 - 8681 7/8. Pe acel provider se fac transmisii de internet. Pe Amos ai providerul HUNGARO DIGITEL (11384 H -19000 5/6) tot pentru transmisii de internet. Imi pare rau ca nu am timp prea mult liber la dispozitie ca ti-as fi pus niste screen-uri sa vezi exact cum stau lucrurile. Dar, dupa cu am spus mai sus, urmareste indicatiile exterm de explicite de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Eu zic ca citind acolo iti vei clarifica in mare parte nelamuririle.
-
Unde se copiaza modulul PidScanner in Plugins? Am agsit o versiune 1.11.Exista o alta versiune mai noua? De ce mai este nevoie pentru a rula bine DVB?Ce codecuri sunt recomandate? O zi frumoasa
-
Am gasit in ProgDVB o optiune Pid Recorder si am vazut ca daca doresc imi salveaza ceva.La ce se refera mai exact?