azbox hd elite card reader
am folosit cardul focus conax in cititorul original al azbox hd elite , si puteam da cardul in share, prin newcs ( linii n), dar nu se updata la inceputul lunii ( trebuia sa-l bag 2 min in kaon)
Am cumparat un cam conax smit, si nu a mai fost problema cu updatarea, dar nu reusesc sa-l fac sa mearga in newcs, ca nu stiu ce sa scriu la card reader ( <type>sci</type> <node>/dev/sci0</node> nu merge , )
1 Attachment(s)
How to recover dead AZBox
How to recover dead AZBox
Activare SWAP in AZBox HD
SWAPON V.1.2
Cum sa activam swapfile
Recomandat sa creem fisierul swap pe un mediu USB(pentru a permite HDD-ului intern sa intre in sleep mode) cu viteza buna W/R, formatat in EXT2 .
Il putem formata cu ajutorul azboxului din meniu.(ATENTIE la selectia dev.sa nu dati la HDD!!! )
Odata pregatit device-ul, descarcam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si dezarhivam in PC, copiem folderul swapon cu cele 2 fisiere (swapon.sh si openxcas.conf) in AZBox : /PLUGINS/OpenXCAS/
Permitem drepturile necesare:
[prin telnet sau FTP]
Code:
chmod 755 /PLUGINS/OpenXCAS/swapon/*
Editam fisierul:
/PLUGINS/OpenXCAS/module.seq
si adaugam linia:
Editam swapon.sh:
alegem locatia fisierului swap
Code:
#choose device, where to create swapfile
#SWAPDEVICE=/DATA/hdb1
SWAPDEVICE=/DATA/usb1/sda1
si dimensiunea acestuia
Code:
SWAPFILE=swapfile
#SWAPSIZE=204800
SWAPSIZE=102400
Daca dorim ca swap sa fie activ si dupa restartarea AZBox, dam urmatoarea comanda in telnet:
Code:
ln -s /PLUGINS/OpenXCAS/swapon/swapon.sh /DISK2/etc/start.d/S2swap
Apasam tasta [ >>|] pentru activare "#swapon".(după cateva secunde in modul automat este dezactivat swapon in lista plugin, dar el va funcţiona in continuare)
Verificati in telnet montarea partitiei swap:
Code:
AZBox-qwess[~]$ free
total used free shared buffers
Mem: 100484 81592 18892 0 3180
Swap: 102392 500 101892
Total: 202876 82092 120784
AZBox-qwess[~]$
ATENTIE: Utilizati mereu editoare UNIX gen Notepad++ , Notepad2... si nu utilizati pe cele in DOS- Wordpad sau Notepad !