Pe sat-universe apar zilnic noi vers. ale acestei imaginii
Printable View
Pe sat-universe apar zilnic noi vers. ale acestei imaginii
Azi apare cu suport de CAM, recording, si media player.
Asteptam cu nerabdare!:clap: Daca are acest ritm inseamna ca in cateva luni o sa fie super OK!
unde se gasesc?Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
chiar mere bine neutrino asta? nnu ma pre pricep la linux si is cam paralel cu manual instal la emulatoare si seting-uri
In care versiune muta antena pe USALS?Eu am 71 instalata, in asta nu merge.
eu am testat pe git 81 si chiar merge:)
Lista de canale se poate pune manual cum e descris mai jos sau cu dreamset daca alegeti custom si neutrino plus.
Multumesc lui EnF70 pentru ca ne-a pus la dispozitie aceste liste de programe. Felicitari inca o data pentru ceea ce faci.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:thx::bravo::happyman:
Eu incepusem de ceva vreme sa generez liste de Neutrino pentru Coolstream HD1. Ma bucur ca merg pe Kathy fara modificari. O sa le pun si la sectiunea de Kathrein de acum inainte.Quote:
Originally Posted by dbhungry [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au mai aparut 2 versiuni de Neutrino, merg Mgcamd si Mbox foarte bine, Incubus nu e stabil .
In cateva zile o sa avem si o imagine RSP Neutrino.
o sa mearga si incubus pe ea?si daca da ...cu instalare manuala?
Pleas english, thanx Zildan.Quote:
"There are 2 more versions of Neutrino, with MGCamd and mbox working very well, but Incubus isn't stable at all. In a few days we'll have a version of RSP Neutrino."
use translate.google.com next time. ;)