Clorura ferica sau acid clorhidric si rezolvi problema,
ma refer ptr curatarea depunerii de grafit de pe placuta.
Printable View
Clorura ferica sau acid clorhidric si rezolvi problema,
ma refer ptr curatarea depunerii de grafit de pe placuta.
Merci.Daca metoda functioneaza tot mai ramine de taiat placuta la cote.De flex tot nu scapa.
Cred ca este singura solutie viabila.Turatia mare a flexului nu ar permite placutei sa crape,asta daca nu este presata prea tare pe flex.Cred ca daca fixez flexul in menghina si polizez cu atentie placuta ar pute sa scape de la spargere.
Ar mai fi o problema.Pe timp de iarna daca absoarbe umiditate placuta va crapa.Cred ca si la variatile mari de temperatura poate crapa.Am desfacut citeva potentiometre de focalizare si placuta ere foarte sensibila la orice fel de presiune exercitata asupra ei.Crapa imediat.Trebuie desfacute cu foarte mare atentie de pe carcasa de plastic.
Ar mai fi seria veche de rezistente bobinate introduse intr-un tub ceramic.Erau prezente in toate televizoarele fabicate Electronica Industriala si chiar in tv-urile de import din generatia veche.Atit doar ca nu au latimea necesara pentru a intra in ghid.Ghidul are 18mm latime iar rezistorii au 12mm.
Am niste fibra de sticla de 2mm de IF.Poate da ceva rezultate si cu asta.
nu mai bine cumparati un lnb c band si gata?
Aici se discuta despre banda Ku.
Si tot venii vorba sa stii ca nu se gasesc in Ro de banda C.Nu aduc ca nu se vinde.:)Mai erau ceva naspete de 20K second-hand scoase la mezat,daca stii ce inseamna K intelegi ce vreau sa spun.