WaveFrontier TORODIAL T90 original white
Salut,am mai pus un lnb pe 33E,pina aici nimic spectaculos,insa am asa:4west-42est,15 lnb,acum merg toate,dar daca dau pe 42Est,nu mai o ia pe celelalte,scade semnalul si scrie ca service could not be found,dar merge 42Est,insa celelalte nu,si sa mearga pe celelalte scot Dm din priza,si in acest fel merge tot asa pina la 39e de la 4west tot,daca dau pe 42Est,numai am semal pe resul satelitilor,duar pe el 42Est.Cred ca o fi din mufe,ceva nu am facut bine,si am mai patit am inversat lnb intre ele.
30west-aici am setat in Dm,inca nu am pus offsetul sus,dar poate pun parabola de 1,4m
4west-LNB Strong 0.2 dB off. universal
1west-SMART Universal Twin LNB TT, Titanium 0.1dB aici am legat offset de dolce la diseq16x1
4,8est-inverto black ultra
7est-perl edition 0.1-aici am pus offset de la digitv,legat la diseq16x1
9est-inverto black multiconnect dielectric single 23mm
13est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
16est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
19est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
23,5est-inverto black ultra
25,5est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
26est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
28est-SMART Universal Twin LNB TT, Titanium 0.1dB
33est-LNB Alps single 03
36est-LNB Strong 0.2 dB off. universal
39est-lnb(opticum)Orton Twin 0.1db
42est-inverto black multiconnect dielectric single 23mm
1.Hispa,am puso pe prima pozitie:
Lnb-0
Tonebrust:none
DISEqC Mode:Version1.1
DiseqC Parameter:None
DiseqC Repeats:none
Uncommitted Swich: input1
2.Amos
Lnb-1
Tonebrust:none
DISEqC Mode:Version1.1
DiseqC Parameter:None
DiseqC Repeats:none
Uncommitted Swich: input2
Asa pina la 42 Est.Trebuia la dm500 sa pun lnb 1,input 1?
La Dm800 stiu dar tot asa face,duar ca aici merge cu lnb 1,input 1
Uncommited , commited,toneburst.
Mersi mult.:cheers:
Pe Dm800 merge dar nu am 33Est,si inainte mergea perfect fara 33est pe dm500,nu este un satelit important desigur,dar nu stiu de ce face asa,ca setarile sunt facute bine.@dic_star79tocmai ca,comutatorul comuta foarte bine pe 42est,problema ca dupa ce schimb pe acest satelit numai merg resul satelitilor,decat numai acesta,daca nu schimb pe acesta restul merg totzi foarte bine si comuta de la 39est la 4west cum vreau sa schimb comuta perfect la secunda.Dar daca vreau sa ma uit la 42e restul numai merg,am asteptat si 10 minute numai vine semnalul,dar numai dau pe acel satelit,ca nu vad rezolvare numai daca e ceva important ma uit atunci stiu,ca trebuie scos din priza ca sa merga restul de la 4west la 39est.Mersi mult@dic_star79 si @michael86:cheers:
Eu nu ca sunt multumit,sunt foarte multumit de antena,pentru ce ma intereseaza pe mine,este mai mult decat m-am dorit,sigur ca nu sunt profesionist in materie de satelitzi,@doktorofsat normal ca vrea sa scota din antena tot ce se poate 110% bravo lui, e cel mai bun in opinia mea fara sa jicnesc pe nimeni,se ocupa de banda c,are tot respectul meu,insa pt mine acesta antena este mai mult decat imi trebuia,eu vreau sa vad un Sky IT,Sky Germany,D+,Sky UK HD..etc si chiar le vad,referitor la sirius tv 1000 viasat am trimis fotografii cu semnalul de pe tv 1000 plus one SNR80%cu86AGC,tv 1000action 79%cu 85,cei drept nu imi intra tv 1000hd pe sirius atata,nu este semnal.La englezi merge si Sky action,sky drama ...etc.Eu nu am avut niciodata antene mari pt.,ca nu ma intereseaza,maxim am avut offset 0,9 cu h-h,ma repet nu sunt pasionat,duar sa am in casa,nici nu ma intereseaza TV3 rusii 36 est ce sa vad?Si pe 23,5 Ockotv si TV Noord ?,clar nu ma intereseaza.Iar referitor antena nu are nici o vina cu diseq centauri,vorbeam de semnal ce ma intereseaza am,decat sa misc motor de la 5west la 42 est o ia la secunda,bine gasesc buba,mergea perfect pina am pus un satelit 33est si numai o ia daca dau pe 42est ,numai ia pe celelalte,dar o sa schimb ordinea in diseq,o sa mearga sigur, la dm800 merge tot la secunda,dar nu am 33 est.P.S.Asa ca sunt mega multumit de aceasta antena,chiar mi se pare pretul foarte mic la ea,pt ca in opinia mea este o minunatie,un miracol,eu dadeam si 1000euro pe ea daca nu stiam de siteuri cu sateliti si imi spunea cineva ca exista.Asa ca nu pling dupa banutzi ,dimpotriva,ma bucur ca am achizitionat acesta antena.Desigur luna acesta o sa imi cumpar acesta antena:Visiosat SMC 120cm ,pentru west loc pe bara .Numai bine.:cheers: