se exprima mai greu acum ca este italian , deh sindromul "raducioiu":oops:... a vrut sa zica sa-ti faci o adresa de mail numai pentru contul de dns ... :drinks:
Printable View
se exprima mai greu acum ca este italian , deh sindromul "raducioiu":oops:... a vrut sa zica sa-ti faci o adresa de mail numai pentru contul de dns ... :drinks:
la tine a fost probabil blocat fiindca ai ip static si nu a facut update.Quote:
Originally Posted by cordell75 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ieri am avut si eu o problema. Nu vedeam online partenerii de linii si cand incepeam sa-i vad se intampla dupa foarte mult timp.Restartam mbox si erau toti offline. Niciodata nu au aparut dupa asa mult timp.Pana la urma parca s-a rezolvat.Am pus vina pe router, pe configurari (cu toate ca nu umblasem la nimic inainte ) si nu stiu nici acum de ce s-a rezolvat spre seara.
Sunt curios daca azi va fi la fel.
corect!:cheers:Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
He,he!Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vad in liniile alea si cativa parteneri de-ai mei!
Asta inseamna dat linii aiurea fara verificare. Luati liniile inainte....ca la curve! :D
din fericire nici unul din prietenii cu care am schimb de linii nu apare in acea lista! atentie cu cine faceti schimb de linii!!
Multumesc. Asta am priceput. Dar de ce sa iti faci cont de email separat ptr. dyndns?Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In general adresele de mail folosite uzual sunt in ochii spamerilor,daca ai o adresa de mail pe care o folosesti ocazional sau ffff rar nu intri in vizorul spamerilor astfel adresa ta de mail ramanand necunoscuta altora,pentru a evita blocarea contului dyndns e bine a avea o adresa unica doar pentru acesta,atat eu cat si prietenii mei cu care am schimb folosim o adresa unica si nu avem probleme legate de blocarea contului decat daca nui faci update la timp,cam asta ar fi explicatia,stiu ca nui logica dar e testata de 2 ani si e ok!
deci dyndns chiar nu are nici o treaba cu adresa de mail personala poate fi plina de spam-uri. legat de chestia de mai sus as vrea detalii, da te rog copy paste la mail-ul pe care l-ai primit sa vedem si noi adresa de pe care tia trimis mail si alte chestii.
Nu de alta dar ar insemna ca voi sunteti primi 2 din lume care au primit acest mail , ceea ce nu prea cred ca e posibil.
Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Exact cum ai si scris numele userului este @gboxserver si pass este data cand a fost facuta linia.
Forumul este altul nu stiu daca pot sa scriu numele aici.(am facut si o sesizare la adminul respectivului forum sper sa ia masuri)
ce tampenie , e clar ca sunt publice ca altfel nu au de ce sa se ia, doar daca au o dovada clara(nu ca nu vad ei tot ce se intampla,dar nu pot comenta in privinta asta )
Acum vad si eu ca idiotenia asta a inceput de acu 3-4 zile....
Tare de tot explicatia (data de dreambox80). Eu am de 2 ani cont la dyndns si nu am avut niciodata probleme. E drept ca am ip fix. Posibil sa fi facut update de prea multe ori si asta a dus la blocarea contului. Sau cine stie ce setari ai facut tu. Oricum esti primul care sustine asta.
chiar vb cu resofty pe mess despre treaba asta,pai daca cei de la dyndns ar vrea sa ne calareasca ne ar calari de ne ar sari capacele,toate conturile de acolo sant monitorizate si se stie foarte bine ce pachete fac trafic pe acolo dar e si interesu lor sa se foloseasca conturile lor insa se schimba situatia atunci cand contu e facut public ca se foloseste la piratearea unor programe,trebuie sa si faca si ei datoria:)
MAi cunosc un caz unde au cazut multe servere.
Necazurile au inceput de la un dream spart ale carui linii au devenit publice.
Daca va regasiti in lista de mai sus e nasol.Code:91_201_173_166
abcnike_dyndns_info
abyjain_dyndns_org
acharis21_dyndns_org
almadridi_no-ip_info
ayarci50_dyndns_org
bed1_mine_nu
blacksabbath_dyndns_org
bobicom_no-ip_biz
bolwerk_dyndns_org
cris2002_no-ip_biz
csrv1_homelinux_net
csrv2_homelinux_net
depechmode_dyndns_org
ditchelandee_dyndns_biz
djtaz7_homeip_net
dreamserver102_dyndns_tv
eliasmarian_no-ip_org
espagna2008_dyndns_org
expertcccam_dyndns_org
fearofthedark_ath_cx
ford_no-ip_info
geppoilfolle_no-ip_info
ghezal_dyndns_info
gizmo123_dyndns_org
hislitermos_dyndns_tv
kipkip_webhop_biz
kokota_dyndns_org
maevious_no-ip_info
magaru_ath_cx
michael65_dyndns_biz
mnirvi_no-ip_biz
mouskos_dyndns_org
named_cjb_net
nohostname_mine_nu
pascal2k4_dyndns_org
pince_zapto_org
ratus42_no-ip_biz
shikaki_dyndns_org
SoftCccam_dyndns_org
space0e_dyndns_org
ssgh_dyndns_org
stepet_mine_nu
tamarakt_mine_nu
thadon_dyndns_org
tulares_gotdns_com
turku35_dyndns_org
walkman146_no-ip_biz
wohnzimmer_homeftp_org
xserver2_ath_cx
yaya00_no-ip_info
E din grecia serveru. E posibil sa aiba legatura cu ce se intampla prin Grecia.
Am schimbat . cu _ din motive lesne de inteles.
Un mare semn de intrebare se ridica deja referitor la celebrele servere free, astea asa apar la ora actuala pe internet.
Azi a cazut dns-ul, si liniile apar pe net cu data de ieri.
Am unul si din lista asta! Si e grec. Si e off de 6 ore!!! Ar fi bine sa-i scoatem pe cei care apar deja in listele negre?