Votez Base.Pentru ca traiesc bine.Traiesc bine pt ca muncesc nu stau cu mina intinsa la guvern sau spun rugaciuni la biserica asteptind sa imi pice ceva din ceruri.Tara are nevoie de reforme si Base este singurul care a incercat sa le faca.
Printable View
Votez Base.Pentru ca traiesc bine.Traiesc bine pt ca muncesc nu stau cu mina intinsa la guvern sau spun rugaciuni la biserica asteptind sa imi pice ceva din ceruri.Tara are nevoie de reforme si Base este singurul care a incercat sa le faca.
Asa da.Clar si la obiect,fara textele cu mogulii,etc.Bravo tie.
Rau ar fi cu amandoi dar din 2 rele votam cu cel mai mik! Base e dictator de meserie !la flota cu el
ESTI pdl-IST?PACAT!BASE E CEL MAI PERICULOS OM POSIBIL DIN EUROPA DE EST!SA GANDESTI SI PENTRU ALTI NU DOAR PTR TY! CIAO!!!!!!!!!!:comp:
Asa este.Quote:
Originally Posted by superzeama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Il vedeam aseara pe unu Frunzulica de la PSD la televizor.
Care se dadea de toti peretii si spunea ca tara are nevoie acum de normalitate si stabilitate.
Si ma gandeam :
Suntem in rahat pana in gat. Asta este realitatea.
Si noi ce facem ? stam in normalitate si stabilitate nu cumva sa luam vreo gura de rahat. Stam linistiti acolo in rahat si asteptam sa vina UE sa ne scoata de acolo.
Pai nu trebuie domnilor sa stam in normalitate, trebuie sa dam din coate , sa ne zbatem sa iesim . Chiar daca mai luam si cate o gura de rahat pentru ca e posibil sa mai si cadem inapoi, dar macar incercam si ne luptam sa iesim.
Si nu ţi-e frică să spui aşa ceva ? Dacă vine peste tine cu mascaţii ?Quote:
Originally Posted by s_e_n_z_o [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In plus de asta , care flotă ? Dacă te uitai la TV sau mai citeai un ziar aflai că Romania nu prea mai are flotă de ceva ani.
Profund , m-ai lăsat fără replică ...Quote:
Originally Posted by s_e_n_z_o [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.
Super tare! :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Alegerile parlamentare,cat si cele prezidentiale sunt un fel de pacalici pt popor din care ies invingatori lingaii de partide,mogulii care "spala bine" outele celor care au castigat si pupincuristii care se dau mari analisti politici,iar in vremea lui ceasca erau mari inaltatori ai stindardului ceausist!Hotii vin la tv si ne dau lectii "cum s-au imbogatit ei corect" .Cine spune ca schimbarea sau continuitatea aduce belsug in casa se inseala amarnic!Muncitori buni stau cu inima la gura numai sa nu fie dati afara necontand culoarea politica de la guvernare!Jocurile politice si improscarea cu noroi intre ei arata foamea de putere si aducerea in putregai a poporului.Preturile de ce sunt mai mari ca-n EU?Legile sunt facute in functie de "spalatorii de oute" si curvasaraia politica care se face vazuta si-n divertismentul de la tv!Acum voteaza fiecare cum vrea.Daca votezi Gionitul s-ar putea sa observi si sa-ti spui dupa un timp ,"Moama,ce prost am fost!";iar daca votezi cu Marinarelul s-ar putea s-o duci precum economia de azi.:D Te duci
PNL era bun(am scris la trecut si am facut bine) ,dar fara taricineanu si patriciu(mai sunt si altii),acesti doi "fomisti" ducand partidul in jos.O alta faza e ,de unde au atatia bani pt campaniile lor politice? :lol: Guvernantii nostrii sunt aceeasi marie cu alta scularie.
Oare pe cine servesc la randul lor asa zisii baroni de carton?Ciclul pacalici se evidentiaza la noi schematic la fiecare 4 ani pt parlament,respectiv 5 ani pt presedentie,dar si serveala pt "altii"!
Am votat Geoana!,e timpul sa scapam de Base si haita lui de PDL-isti!
Tot la noi Crin era pe primul loc in turul I.La alegeri a iesit pe 3.Deci sa inteleg ca noua ne iese tot timpul pe invers? :)
Nu-i bun,daca nu a fost comandat politic...:D:lol:Mai incolo intelegi...
Una vrea poporul,alta iese pt ca-i tratat cu popoul si 30 lei/vot.:sorry:
Ne uitam la stanga atenti,ne fura dreapta,dar merge perfect si invers pt ca e o reactie ... Din alegeri au de castigat EI si de pierdut... NOI!Noutati...care noutati?(Toate-s vechi si noi nu-s toate,bucurosi le-om duce poate,caci nu merg ca pe roate.)
Daca iti plac asa tare comunistii vino inapoi in tara si traieste cu ei aici......Quote:
Originally Posted by dreambox80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dreambox80 - a votat cu geoana pentru ca asteapta cei 20.000 euro pentru cei care se intorc in tara.
Dupa cum s-a mai spus NU Presedintele guverneaza! el este o marioneta din pacate in momentul de fata indiferent de cine va fi.
Pe Base si gasca portocalie i-am votat in 2004 plin de speranta, mama ce deziluzie. Bravo lui "superzeama" care spunea mai devreme ca traieste bine!, sper ca asa este, eu nu mai traiesc asa de bine de cand marinarul nostru si-a umflat panzele impotriva tuturor si a ajuns acuma de rasul lumii aparand la 0 TV si facandu-si reclama cu Florin Salam sau Guta. Ca si presedinte chiar daca ai intentii bune daca nu ai sustinere politica nu poti face nimic. eu sper doar ca se va schimba ceva dpdv fiscal altfel ne asteapta o iarna "fierbinte" fiindca majoritatea SRL-urilor vor sa-si reduca cheltuielile si din pacate cel mai usor este sa concediezi angajatii.
Total gresit!! am ales sa plec din tara inca din 1987 abia in 1989 am reusit,de atunci si pana in 1999 am fost pe multe meleaguri ultimul fiind Spania unde am stat cel mai mult 12 ani!! ma-m reintors in tara crezand ca pot face ceva,am venit cu mii de euro si am plecat dupa 6 ani cu un gust amar despre bissnisul in romania ce se rezuma la atentii spagi comisioane etc,am plecat de 2 ori in periada 2000-2009,ultima data in 2008 dar...pentru TOTDEAUNA!! poate sa imi ofere si 2 milioane de E,ma pis pe ei,aici unde sunt acum intr-un an am realizat destule,in ultimilew 6 luni am reusit sa am propiul ap. cu 2 camere pentru care platesc lunar 450E rate timp de 20 de ani prin credit bancar,la fel si masina pentru care platesc lunar 120E timp de 3 ani si pentru care am platit un avans de 40% din valoarea ei si imi raman destui bani pentru restul inclusiv distractie,concedii etc,NU MULTUMESC!! NU MA REINTORC IN TARA!!:cheers:Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici nu mai e vorba de comunisti! au fost sau dus...e vorba de o schimbare,orcum un singur lucru a mai ramas de facut....schimbarea ......o noua alegere care va decide ce se va intampla cu aceasta tara si acest popor,daca nici acum nu se va schimba nimic atunci eroii din decembrie 89 au murit cu adevarat in zadar!Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iti dau un sfat; nu te lauda, pentru ca ceea ce scrii ramane scris. Ai talentul de a te schimba dupa cum bate vantu'.
Si cum poti sa vorbesti de schimbare cand in spatele lui geoana zambeste iliescu????? Vrei sa spui intoarcere in trecut. Trecutul e rosu. Si vine de la moskva.